Η σπάνια εξομολόγηση της Δήμητρας Ματσούκα: «Αυτό συνέβη το 2004 και είπα τέλος ως εδώ»

«Έγινε κάτι… για μένα χωρίς εμένα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η σπάνια εξομολόγηση της Δήμητρας Ματσούκα: «Αυτό συνέβη το 2004 και είπα τέλος ως εδώ»

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» έκατσε το απόγευμα της Παρασκευής 8/4 η Δήμητρα Ματσούκα η οποία μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λίγο καιρό την είδαμε να αποκαλύπτει για πρώτη φορά το απωθημένο της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο εξώφυλλο που ήθελε να πληρώσει για να μη βγει, αλλά και στο εξώφυλλο που την έκανε να πάρει την απόφαση να μην ξανά φωτογραφηθεί. Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε πως: «Κάπου στο τέταρτο πέμπτο εξώφυλλο, αυτό συνέβη το 2004, είπα τέλος ως εδώ. Και δεν ξαναέκανα ποτέ.

Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας ας πούμε διάθεσης του να πουλήσουμε… Ενώ μέσα οι φωτογραφίες ήταν αντάξιες των ξένων περιοδικών. Δεν μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση, γιατί πάντοτε δίναμε τα χέρια για το τι θα μπει και πάντα έμπαινε κάτι άλλο και πάντα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον.

Ξέρετε τι γνωστή ιστορία που έχω βγάλει 500 χιλιάδες δραχμές για να μην μπει εξώφυλλο. Έγινε ένα εξώφυλλο που δεν μου άρεσε, μια αντιγραφή εξωφύλλου που είχε κάνει η Μπελούτσι και μου είχαν πει ότι αν δεν σου αρέσει δεν θα μπει μην ανησυχείς. Λέω δεν μου αρέσει, δεν θα μπει λοιπόν.

Και μου είπα ότι θα μπει γιατί έχει κοστίσει αυτή η φωτογράφιση. Έφυγα, πήγα στην τράπεζα, πήρα 500 χιλιάδες, γύρισα και όταν έβγαλα τα χρήματα πετάχτηκαν στην άλλη άκρη του γραφείο σαν να έβγαζα βόμβα. Τελικά, ξαναέγινε η φωτογράφιση και ήμουν πιο ευχαριστημένη.

Δεν το έκαναν επειδή με συμπαθούσαν. Ο λόγος που με καλούσαν στα εξώφυλλα ήταν καθαρά για το δικό τους καλό», σημειώνει η Δήμητρα Ματσούκα και καταλήγει: «Το 2004 ήταν ένα εξώφυλλο του Esquire που με έκανε να πω τέλος. Έγινε κάτι… για μένα χωρίς εμένα».

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα

«Αυτός ο άνθρωπος έχει αδικηθεί»

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/02 η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, από την άλλη αναφέρθηκε επίσης και για τον Νίκο Στραβοπόδη καθώς είπε: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ προσωπικά περιμένω να δω τι θα πει η δικαιοσύνη για Λιγνάδη και Φιλιππίδη, δυστυχώς δεν σημαίνει πάντα ότι λέει αλήθεια ο καταγγέλλων… Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί.

Δεν ανακάλυψα την Αμερική, είπε ότι πρέπει οι άνθρωποι να περιμένουν να τελεσιδικήσει μια ιστορία. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού μας. Είναι κατοχυρωμένο στο Σύνταγμά μας… Μπορεί κάποιες καταγγελίες να μην είναι αληθινές, αλλιώς δεν θα γινόντουσαν δίκες.

Αχ μη μου το κάνεις αυτό. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή του θέματος, γιατί μόνο κακό έχει κάνει και έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία».