«Όταν αγαπάς κάποιον...» Ο Νίκος Μουτσινάς ''έσπασε'' τη σιωπή του για τα προσωπικά του

«Έγώ δεν μαγειρεύω, αλλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν αγαπάς κάποιον...» Ο Νίκος Μουτσινάς ''έσπασε'' τη σιωπή του για τα προσωπικά του

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει Καλό Μεσημεράκι μπορεί να σχολιάζει διάφορα θέματα και πρόσωπα πάντα όμως βρίσκει χρόνο για να κάνει αναφορές σε δικά του βιώματα και προσωπικά ζητήματα. Έτσι λοιπόν και την Τρίτη 10/5 μίλησε για το κομμάτι της αγάπης γενικότερα στη ζωή και τρόπους, που μπορεί να κανείς να την εκφράσει.

Για τον παρουσιαστής έναν από τους πολλούς σηματοδοτεί το να μαγειρεύεις και να ταϊζεις κάποιον. Σαν ένδειξη φροντίδας αντιλαμβάνεται το όλο ζήτημα και από όσο αποκάλυψε την περίοδο αυτή υπάρχει ένα τέτοιο άτομο στη ζωή του. Άλλωστε ο Μουτσινάς έχει μιλήσει ανοιχτά για το κομμάτι των σχέσεων και έχει δηλώσει πια είναι τα στοιχεία εκείνα, που τον γοητεύουν.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την αγάπη στη ζωή του

«Επειδή το φαγητό μας πηγαίνει στην πολύ παιδική ηλικία που μας τάιζε η μητέρα μας, είναι μεγάλο δείγμα αγάπης. Μπορεί να μην έχεις ταϊστεί πολύ από τους γονείς σου, να δουλεύανε, υπάρχουν διάφορα θέματα. Γι’ αυτό λοιπόν και το φαγητό προς τον εαυτό σου είναι από τα πρώτα δείγματα αγάπης προς εσένα, είναι φροντίδα.

Όταν αγαπάς κάποιον, το να του μαγειρέψεις, αυτό περνάει μέσα σαν μήνυμα αγάπης. Έγώ δεν μαγειρεύω, αλλά μου μαγειρεύουν. Άρα, με αγαπάνε!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς

Ξέσπασε ο Μουτσινάς για την επιστολή των 7 ιερέων για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής (3/5) εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει την επιστολή που έστειλαν 7 ιερείς στον Πρωθυπουργό προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην καμπάνια που κυκλοφόρησε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Κανείς δεν θέλει την αλλαγή, ξεβολεύεσαι και λίγο. Βγήκαν κάποιοι, 7 ιερείς και έγραψαν επιστολή στον πρωθυπουργό. Ούτε για την Πάτρα, ούτε για τη φτώχεια αλλά για την καμπάνια. Αδιανόητο; Πώς τόλμησαν να κάνουν αυτό το ποστ;

Αντέδρασαν γιατί λένε ότι είναι παρέκκλιση και διαστροφή της φύσης. Να κάνω μια ερώτηση. Μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει ναι; Που ο Χριστός είχε δίπλα του ληστές και πόρνες και ήταν κόντρα στην εποχή τότε. Η ψυχή έχει φύλο; Η ψυχή δεν κρίνεται; Πάντρεψέ τους και τελείωνε! Είναι κουραστικό γιατί μιλάμε για τα αυτονόητα. Κουνήστε το κεφάλι σας δεξιά και αριστερά», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.