Δύσκολες ώρες για την Έλενα Κρεμλίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Έλενα Κρεμλίδου

Η Έλενα Κρεμλίδου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η γνωστή influencer είχε αποκαλύψει πως είχε αυτοκτονικές τάσεις μετά από την δύσκολη περίοδο που βίωσε καθώς είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο προσωπικές της στιγμές.

Από την άλλη, η ίδια πριν από κάτι ώρες μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram θέλησε να δημοσιεύει μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μια μαύρη εικόνα και ένα άσπρο περιστέρι δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως έχει φύγει κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο από την ζωή. Η ίδια ωστόσο δεν αποκάλυψε ποιος είναι.

Η ανάρτηση της Έλενας Κρεμλίδου

Η ανάρτηση της Έλενας Κρεμλίδου

Η σπάνια εξομολόγηση της Έλενας Κρεμλίδου για το Survivor: «Μετά το ριάλιτι επιβίωσης έκανα...»

Το πρωί της Παρασκευής 4/3 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που είχε παραχωρήσει η Έλενα Κρεμλίδου καθώς την "τσάκωσαν" σε βραδινή τους έξοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και για όλα όσα βίωσε η ίδια μετά από την επιστροφή της στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε "σπάσει" την σιωπή της και είχε αναφερθεί για το revenge porn.

«Είχα θέματα με την υγεία μου όταν βγήκα από το Survivor. Μου πήρε περίπου δυο μήνες να αδιαθετήσω ξανά. Γυναικολογικά δηλαδή είχα πολλά θέματα.

Έφτασα στο σημείο να κάνω βελονισμό για να επανέλθω. Πολύ, πολύ, πολύ ταλαιπωρία. Είμαι πολύ καλύτερα πλέον. Πέρασα και πολλά σκαμπανεβάσματα ψυχολογικά, πολύ κακή περίοδος μετά το παιχνίδι αλλά εκεί βρήκα τον εαυτό μου»

Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου