«Ήθελα να αυτοκτονήσω, γιατί...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Έλενας Κρεμλίδου

«Ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήθελα να αυτοκτονήσω, γιατί...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Έλενας Κρεμλίδου

Η όμορφη influencer kai youtuber που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό Survivor, η Έλενα Κρεμλίδου, προχώρησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο προσωπικές της φωτογραφίες.

Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου

«Αρχικά, ήθελα να αυτοκτονήσω, γιατί ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία, που έχει αφήσει το αποτύπωμά της σε όλα τα κορίτσια όλων των γενιών και θεωρείται ντροπή να κάνεις σεξ ή να είσαι απελευθερωμένη. Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να αισθανθώ δυνατή και να βρω τη δύναμη να μιλήσω και να αποδυναμώσω το θέμα», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

«Με κάλεσαν στο πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, για να πω την προσωπική μου εμπειρία στο πλαίσιο της θεματικής διάλεξης για τον φεμινισμό. Μίλησα για την εμπειρία μου με περισσότερες λεπτομέρειες, μοιράστηκα σκέψεις και συναισθήματα πρώτη φορά με κόσμο και δέχτηκα ερωτήσεις από φοιτητές και φοιτήτριες».

«Η οικογένειά μου πάντα με στηρίζει, πόσω μάλλον τώρα. Είναι δίπλα μου και με ενθαρρύνει να προχωρήσω και να αφήσω πίσω αυτή την κακή ανάμνηση. Ο στόχος μου πλέον είναι να σταθώ στο πλευρό των κοριτσιών και να βοηθήσω όσο μπορώ γυναίκες που έχουν πέσει θύματα», είπε κλείνοντας η Έλενα Κρεμλίδου.

«Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»

Η Έλενα Κρεμλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μεταξύ άλλων η γνωστή influencer αναφέρθηκε για το The Bachelor, για την Ιωάννα Τούνη, ενώ ξέσπασε όταν αποκάλυψε το πως την αντιμετώπιζαν στην δουλειά.

Από την άλλη ως δημόσιο πρόσωπο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποκαλύψει τα σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα, καθώς την βρίζουν.

Η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Το Survivor άξιζε γιατί έκανα την αυτοκριτική και την αυτοβελτίωσή μου και βρήκα τον εαυτό μου. Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά.

Έχω νιώσει παρόμοια με την Ιωάννα Τούνη και της έχω στείλει μήνυμα συμπαράστασης». Και συνέχισε λέγοντας: «Ας κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας πριν επιτεθούμε στην Ιωάννα Τούνη ή σε οποιονδήποτε.

Θεωρώ απαράδεκτο και παράνομο που βγήκαν στη φόρα τα οικονομικά της. Σύμφωνα με τα νούμερα που έχω στα social media, παίρνω και τις αντίστοιχες αμοιβές». «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας.

Ο Αλέξης Παππάς δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν θα πήγαινε στο The Bachelor για λίγα χρήματα. Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor και συμβουλεύω τα κορίτσια να μη συμμετέχουν σε αυτό το ριάλιτι».