Survivor 4: Η Μαριπόζα δημοσίευσε σχόλια που την βρίζουν αισχρά

«Αϊ μωρή βρώμα» της γράφουν μεταξύ άλλων σε φωτογραφίες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Μαριπόζα δημοσίευσε σχόλια που την βρίζουν αισχρά

Η Μαριπόζα ήταν μια από παίκτριες του Survivor 4 που σχολιάστηκε πολύ για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, ωστόσο τα σχόλια από τους haters δεν έχουν σταματήσει ακόμη και μετά την οικειοθελή της αποχώρηση λόγω υγείας.

Η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά από τα αισχρά σχόλια που δέχεται κάτω από αναρτήσεις της.

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου ωστόσο, προσπαθεί να παίρνει με χιούμορ την κατάσταση αυτή και να μην την ενοχλούν οι κακίες τρίτων.

Η ανάρτηση της Μαριπόζα για τα υβριστικά σχόλια μετά το Survivor 4

Survivor 4 Μαριπόζα

«Η δουλειά της Instagrammer είναι επάγγελμα και έχει και αυτό τη δυσκολία του»

Το πρωί της Τετάρτης, η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στην “Στην Φωλιά των Κου Κου” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Instagrammers.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις της αναφορικά με τα προβλήματα μιας influencer, μιας και η ενασχόληση με το Instagram θεωρείται επάγγελμα και φορολογείται.

Έλενα Κρεμίδου επάγγελμα Instagrammer

Η Μαριπόζα είπε χαρακτηριστικά: “Η δουλειά της Instagrammer δεν είναι βαριά και ανθυγιεινή, αλλά όπως κάθε επάγγελμα έχει και αυτό τη δυσκολία του. Κατακρίθηκα πολύ γιατί κάτι άλλο είπα και κάτι άλλο ειπώθηκε…

Εγώ είπα ότι όπως κάθε επάγγελμα έχει δυσκολίες, λίγες ή πολλές, έτσι και αυτό – εφόσον είναι επάγγελμα – έχει τις δυσκολίες του. Δεν τσαντίστηκα που κάποια είπαν “βαρέα και ανθυγιεινή εργασία”, αλλά δεν έπιασα το νόημα. Είπα κάτι άλλο και οι περισσότεροι διάβασαν έναν τίτλο, δεν άνοιξαν να δουν το βίντεο της συνέντευξης”, σημείωσε η Έλενα Κρεμλίδου.