Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Χρήστο Δάντη

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Χρήστο Δάντη

Ο Χρήστος Δάντης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Μάλιστα, όπως έχουμε δει αρκετές φορές ο ίδιος επιλέγει φανερά να υποστηρίζει δημόσια την αγαπημένη του Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor 5.

Αυτή τη φορά, ο Χρήστος Δάντης θέλησε να ανακοινώσει στους αγαπημένους του διαδικτυακούς φίλους πως στις 13 Μαϊου θα εμφανιστεί σε γνωστό κέντρο προκειμένου να τραγουδήσει.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη

Ανάρτηση Χρήστου Δάντη

«Θα προσποιηθώ ότι...» - Κατέρρευσε η Ασημίνα στο άκουσμα της φωνής του Δάντη

Η Κόκκινη ομάδα πάλεψε και ήταν εκείνη που κατάφερε και κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, και έτσι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ηχογραφημένα μηνύματα από τις οικογένειες και τους συντρόφους τους, κάτι που ήθελαν όλοι σαν τρελοί από την αρχή του επεισοδίου.

«Άλλο ένα Πάσχα που θα είμαστε πραγματικά μακριά ο ένας από τον άλλο. Οπότε, θα προσποιηθώ ότι θα έρθεις τη Δευτέρα του Πάσχα όπως και τις άλλες φορές, γιατί ξέρω ότι δε θες να βρίσκεσαι μακριά από τους γονείς και τη γιαγιά σου και το Ζοριάν που αγαπάς πάρα πολύ.

Θα προσποιηθώ λοιπόν ότι θα έρθεις την επόμενη μέρα και θα ψήσουμε. Θα ψήσεις δηλαδή, γιατί εγώ σαν ψήστης δεν κάνω. Εσύ είσαι ο ψήστης. Είσαι και σε αυτό καλή. Εύχομαι να αναρρώσεις πάρα πολύ γρήγορα, με το πόδι σου. Να επιστρέψεις στους στίβους και στις μάχες σου και “Καλό Πάσχα”. Καλό Πάσχα “βουνό μου”» ήταν τα λόγια του Χρήστου Δάντη που έκαναν την Ασημίνα Χατζηανδρέου να δακρύσει.