Survivor 5: «Και μόνο που σε χτυπούν...» - Ο Δάντης στηρίζει μέχρι τέλους την Ασημίνα σε ανάρτησή του

Την ίδια στιγμή που η Ασημίνα είναι στον τάκο...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Και μόνο που σε χτυπούν...» - Ο Δάντης στηρίζει μέχρι τέλους την Ασημίνα σε ανάρτησή του

Την ίδια στιγμή που έχει προκληθεί χαμός πίσω στην Ελλάδα σχετικά με την βαρύτατη ποινή του Κατσαούνη και την αποβολή του από το Survivor, η εβδομάδα κυλά και πλησιάζει η μέρα που ένας ακόμη παίκτης θα αφήσει πίσω του το παιχνίδι. Είναι φανερό πως Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει πέσει αρκετά ψυχολογικά ενώ οι επιδόσεις της στον στίβο μάχης δεν είναι τόσο καλές όσο την έχουμε συνηθίσει εξαιτίας τραυματισμών της αλλά και ψυχικής κούρασης

Ο σύντροφός της την στηρίζει πάντα

Στο επεισόδιο της Κυριακής 8/5 μάλιστα βγήκε στον τάκο καθώς η ομάδα της την ψήφισε ως πρώτη υποψήφια και η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν είναι οι καλύτερες μέρες για εκείνη αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την γενικότερη εικόνα της καθώς περνάει απλά μία δύσκολη φάση.

Ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης ο οποίος είναι πάντοτε στο πλάι της ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία υποστηρικτική ανάρτηση για την αγαπημένη του. Συγκεκριμένα έγραψε: «Και μόνο που σε χτυπούν τη στιγμή που έχεις πληγωθεί μαζί σου ως το τέλος», δηλώνοντας την φανερή του υποστήριξη και αγάπη.

Η δημόσια στήριξη του Δάντη στην Ασημίνα

Καταπέλτης η Ασημίνα για την άδικη αποχώρηση της Σοφιάνας

Στο 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τις πρώτες αντιδράσεις στην καλύβα των μπλε μετά την αποχώρηση της Αβραμάκη από το παιχνίδι. Μπορεί οι συμπαίκτες της να έκλαιγαν και να σχολίαζαν πως ήταν άδικο αυτό που έγινε, όμως η Ασημίνα από τους κόκκινους σχολίασε την κατάσταση αυτή.

Η ίδια, η οποία ήτα πολύ κοντά με τον πρώην παίκτρια μίλησε πολύ στεναχωρημένη στην κάμερα για την αποχώρηση της, τονίζοντας πως η φίλη της την πάτησε από το παρέακι, στο οποίο ανήκε. Μάλιστα ανέφερε πως της είχε πει να προσέχει αλλά εκείνη είχε ''χαθεί'' σε όλα αυτά.