«Είναι κατσικωμένος στο σπίτι» - Η Ηλιάκη ''απασφάλισε'' για την εξαφάνισή της από τα social media

Συμβαίνουν και αυτά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι κατσικωμένος στο σπίτι» - Η Ηλιάκη ''απασφάλισε'' για την εξαφάνισή της από τα social media

Η Μαρία Ηλίακη έχει καταφέρει να κερδίσει γενικά την αγάπη και την συμπάθεια του κοινού της και αυτό οφείλεται στην πολύ ειλικρινή σχέση, που έχει χτίσει τόσο μέσα από την εμφάνιση της στην εκπομπή αλλά μέσα από την ενεργή παρουσία της στα social media.

Τις τελευταίες ημέρες όμως παρατηρήθηκε η απουσία της πανελίστριας από τους λογαριασμούς της και οι ακόλουθοι έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα, σε περίπτωση που δεν πηγαίνει κάτι καλά. Έτσι λοιπόν, την τρίτη 10/5 εκείνη έκανε δύο insta stories, σαν αυτά τα τρυφερά που κατά καιρούς κάνει με την κόρη της, και εξήγησε πως μια σειρά από πολλές βλάβες στο σπίτι την ανάγκασαν να εξαφανιστεί αλλά θα επανέλθει.

Ο λόγος εξαφάνισης της Μαρίας Ηλιάκη από τα social media

«Νομίζω πως ο ανάδρομος είναι κατσικωμένος στο σπίτι. Στο δικό μου το σπίτι. Έχει έρθει και κάθεται. Και με κοιτάει και γελάει. Έχουν χαλάσει… τι να σου πω! Ακόμα και πράγματα που δε χαλάνε ποτέ έχουν χαλάσει αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό και έχω εξαφανιστεί. Δε σας έχω ξεχάσει.

Αύριο το πρωί στις 9, θα σας δείξω τις ασκήσεις για τα πλαδαρά τα χέρια. Έχω πάρει οδηγίες. Είμαι έτοιμη. Αύριο το πρωί».

Το περιστατικό στις κούνιες που ενόχλησε την Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη για όσο διάστημα λείπει ο αγαπημένος της στο εξωτερικό -(Δείτε φωτογραφία του άντρα της από ταξίδι αστραπή για να δει τα κορίτσια του)- έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου μόνη της το μεγάλωμα της κόρης και ό,τι συνεπάγεται αυτό. Περνάει ασφαλώς μια πολύ όμορφη φάση και απολαμβάνει τη μητρότητα, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές, που έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολα περιστατικά.

Ένα από αυτά αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσα από ένα story στο Instagram, καθώς είχε μια περίεργη εμπειρία στην παιδική χαρά. Πιο συγκεκριμένα, πήγε με την μικρή της σε ένα πάρκο και δε μπορούσε να διανοηθεί το ότι περίμενε μισή ώρα και παραπάνω για να κατεβάσουν οι υπόλοιπες μαμάδες τα δικά τους παιδιά από την κούνια.

«Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Μη με πείτε παράξενη. Είσαι στις κούνιες, με μαμάδες άλλες με τα άλλα τα παιδάκια τα οποία κάνουν κούνια, πολλή ώρα. Και εσύ περιμένεις. 10 λεπτά, ένα τέταρτο, 20 λεπτά, μισή ώρα. Στο μισάωρο τσακώνεσαι ή περιμένεις να κατέβει το άλλο το παιδάκι;

Απλή ερώτηση. Δηλαδή, δε θα έπρεπε να έχει κατέβει, ας πούμε, ίσως λίγο νωρίτερα, αφού βλέπεις ότι περιμένει κάποιος άλλος να κάνει; Ρωτάω εγώ τώρα»