"Έσκασε" πριν λίγο - Ευχάριστα νέα για την οικογένεια Αντετοκούμπο

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας για τη ζωή τους!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Και όμως είναι και επίσημα στον αέρα το το trailer της ταινίας RISE, η οποία ασχολείται με τη ζωή της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το οποίο κυκλοφόρησε την Τετάρτη 10/5 παγκοσμίως, λίγο καιρό μετά το σπίτι που δώρισαν! Στις 24 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της, αμέσως μετά από τους τελικούς του NBA, μέσω της υπηρεσίας Disney+, και αν κρίνουμε από το απόσπασμα πρόκειται να καθηλώσει ολόκληρο τον πλανήτη με όσα θα προβάλλει αλλά και τα μηνύματα που θα περάσει στον κόσμο.

Από τις γειτονιές της Αθήνας στην κορυφή του NBA

Η ταινία είναι αφιερωμένη στην οικογένεια Αντετοκούνμπο. Παρουσιάζει τα παιδικά/εφηβικά χρόνια των Γιάννη, Θανάση, Αλέξανδρου και Κώστα στις γειτονιές της Αθήνας, συνεχίζει με την ενηλικίωση τους και φτάνει μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA από τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο με τους Μπακς.

«Θα γύριζα πίσω στα Σεπόλια να πουλάω CD αν ήταν να έχω τον πατέρα μου»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην Cosmote TV και τον Βασίλη Σκουντή ο Γιάννης Αντετοκουνμπο, ο οποίος με μία δήλωσή του για τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, συγκλόνισε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μιλήσει πολλές φορές για τον πατέρα του με τον οποίο είχε υπέροχη σχέση και έτσι, δε δυσκολεύτηκε καθόλου να αποκαλύψει πως θα έδινε πίσω όλα όσα έχει καταφέρει για να τον έχει πίσω, ενώ πριν λίγο καιρό είχε συγκινήσει με μία δήλωση για τη μαμά του.

«Αν κατέβαινε ο Θεός και σου έλεγε ότι σου παίρνει το πρωτάθλημα, τα λεφτά και σου έδινε κάτι άλλο, τι θα ήθελες να είναι;» ήταν η ερώτηση του Βασίλη Σκουντή.

Χωρίς να το σκεφτεί λεπτό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε: «Τον πατέρα μου, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη για αυτό, πάρτε τα όλα, δεν με νοιάζει, θα γυρίσω πίσω στα Σεπόλια να πουλάω CD στον δρόμο. Δεν με νοιάζει καν, τον πατέρα μου μόνο. Άλλη ερώτηση».