Αναχώρησαν για το Asia Express Ζενεβιέβ και Πολυχρονίδης - Τα πλάνα από το Ελ. Βενιζέλος

Aναχώρησαν νωρίτερα από τα εννέα ζευγάρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αναχώρησαν για το Asia Express Ζενεβιέβ και Πολυχρονίδης - Τα πλάνα από το Ελ. Βενιζέλος

Το πρωί της Τρίτης 10/5 ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Πέτρου Πολυχρονίδη για το Asia Express, μιας και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν πετάξουν για την Κωνσταντινούπολη, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας αναχώρησαν για τον ίδιο προορισμό τα 9 ζευγάρια που θα διαγωνιστούν.

Η Ζενεβιέβ συνοδεύτηκε από τον σύζυγό της

Το ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Πέτρος Πολυχρονίδης που αγαπά την περιπέτεια και με το κέφι και το χιούμορ που τον διακρίνει, και συμπαρουσιάστρια την Ζεν, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας.

Αναχώρησε για το Asia Express ο Πολυχρονίδης

Η Ζενεβιέβ μάλιστα συνοδεύτηκε από τον σύζυγό της στην πτήση...

Αναχώρησε για το Asia Express Ζενεβιέβ

"Τα πήρε" η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με τον πέμπτο κύκλο του GNTM, με αφορμή τη χθεσινή της δήλωση: «Κρατάτε πάντα την αρχή της πρότασης. Η πρόταση έχει μία τελεία. Κέρδισα κάτι ήταν, γιατί με το GNTM κέρδισα μόνο. Καλό θα ήταν να με αφήσετε να πάω να αποχαιρετήσω τον άνδρα μου, ο οποίος δεν είπε τίποτα. Δουλειά είναι παιδιά, τέλεια δουλειά! Ζηλεύει ότι έχω αυτή τη δυνατότητα να πάω δύο μήνες να γυρίσω την Ασία.

Περνάμε πάρα πολύ ωραία, γνωριζόμαστε. Το πιο ωραίο χαρακτηριστικό του Πέτρου που έχω λατρέψει είναι ότι έχει χιούμορ. Με τη Βίκυ Καγιά δεν μιλήσαμε, μόνο με τον Μπράτη και τον Σκουλό. Δεν μιλάμε για δουλειές, δεν είναι η ζωή μόνο δουλειά. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή.

Ξέρω ότι σας ενδιαφέρει πάρα πολύ να ρωτάτε για το GNTM, αλλά εγώ είμαι στην πύλη του αεροδρομίου να φύγω για Ασία. Και καταλαβαίνω ότι επειδή δεν έχει ανακοινωθεί η καινούρια επιτροπή, σας εύχομαι να τους ανακαλύψετε άμεσα. Είναι λίγο άκομψο εγώ που είμαι πρώην GNTM να μιλάω για ένα μελλοντικό GNTM που δεν ξέρω».