Λεωνίδας Κακούρης: «Πιστεύω με έναν τρόπo...» - Η αλήθεια για το τέλος του «Δούκα» στις Άγριες Μέλισσες

«Ο Δούκας» μιλά για το τέλος της σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λεωνίδας Κακούρης: «Πιστεύω με έναν τρόπo...» - Η αλήθεια για το τέλος του «Δούκα» στις Άγριες Μέλισσες

Το βράδυ της Τρίτης 10/5 ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 ήταν ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης, ο «επιβλητικός» Δούκας Σεβαστός των «Άγριων Μελισσών». Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς ρόλους στις σειρά που γνωρίζει επιτυχία για τρίτη τηλεοπτική σεζόν.

Η σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" έχει κερδίσει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, και αυτό φαίνεται και από τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όσα είπε ο Λεωνίδας Κακούρης για το τέλος του Δούκα

Ο τηλεοπτικός Δούκας μίλησε για τον ρόλο του και έκανε έναν απολογισμό, λίγο πριν το τέλος του τελευταίου κύκλου της πολυαγαπημένης σειράς (δείτε εδώ το τέλος των Σεβαστών), στο οποίο πρόκειται να συμβεί μία εξέλιξη η οποία θα φέρει μεγάλες ανατροπές, αλλά και πολλή ίντριγκα.

«Τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρωθούν στις αρχές Ιουνίου, τώρα έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε ότι ολοκληρώνεται η σειρά. Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση τώρα που τελειώνει η σειρά αλλά άξιζε τον κόπο, την προσπάθεια και την κούραση. Θα κουβαλάω ωραίες αναμνήσεις, ήταν κάτι πολύ ωραίο.

Αυτό που θα ήθελα για τον Δούκα Σεβαστό είναι να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεων του, τι πόνο προκάλεσε και τι πόνο πήρε. Ο Δούκας είχε χτίσει έναν δικό του κώδικα τιμής, στο δικό του αξιακό σύστημα τα έκανε όλα σωστά.

Αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό ως ρόλο, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να τον προσεγγίσω. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος της σειράς, δεν έχουμε πάρει τα τελευταία 25 επεισόδια. Πιστεύω ότι ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει» τόνισε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη για τις σκηνές που τον δυσκολεύουν στη σειρά

Ο δημοφιλής και υπερταλαντούχος Λεωνίδας Κακούρης, τον οποίο έχουμε συνδέσει με τον σκληρό και αιμοβόρο Δούκα Σεβαστό, έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών, και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποιες σκηνές τον ζορίζουν περισσότερο στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του Αντ1, Άγριες Μέλισσες.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, που, εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο, ξεχωρίζει και για την αισθαντική φωνή του, διαβάζει παραμύθια για παιδιά, όπως την περίοδο της καραντίνας, για λογαριασμό του ΑΝΤ1, ενώ «ντύνει» με τη φωνή του πολλά διαφημιστικά. Ο ηθοποιός έχει έναν μοναδικό τρόπο να δίνει μια πιο ανθρώπινη διάσταση ακόμη και στους πιο σκληρούς χαρακτήρες. Πώς το καταφέρνει αυτό;

«Είναι απλό. Αυτοί βάζουν τη σκληρότητα κι εγώ τον άνθρωπο», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης, ενώ για το αν τον έχει κουράσει ο ρόλος του σκληρού Δούκα παραδέχεται πως «κάποιες φορές ναι, κυρίως όταν ασχολείται με τα οικονομικά. Πολλά λόγια».

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει...

Όπως αποκαλύπτει ο Λεωνίδας Κακούρης, τον ζορίζουν περισσότερο «οι σκηνές που έχουν κόσμο, όπως τραπεζώματα, δεξιώσεις και γάμοι, πράγμα που σημαίνει πολλές ώρες αναμονή».