«Έλα Αλέκο ήρθαν οι Βλάχοι» - Το Twitter ξεσάλωσε με τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision

Έπιασαν στο στόμα τους μία μία τις εμφανίσεις και έγινε χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έλα Αλέκο ήρθαν οι Βλάχοι» - Το Twitter ξεσάλωσε με τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision

Ο πρώτος ημιτελικός του 66ου διαγωνισμού της Eurovision πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/5), με την Αμάντα Γεωργιάδη να εξασφαλίζει με άνεση την πρόκριση στον τελικό για την Ελλάδα (δείτε εδώ την εμφάνισή της) και το Twitter να δίνει για ακόμη μία φορά "ρέστα" για τις πιο... κιτς εμφανίσεις της χρονιάς.

Το ρόδι στη σκηνή της Eurovision «έσπασε» η Αλβανία με τη Ρονέλα, μία συμμετοχή που ήταν από τα μεγάλα φαβορί της βραδιάς, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό. Η εμφάνισή της άλλωστε είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην EBU, λόγω κάποιων προκλητικών σημείων στην χορογραφία.

Τα επικά σχόλια του Twitter για τις εμφανίσεις της Eurovision 2022

Τo Twitter βέβαια είχε άλλη άποψη καθώς η Ρονέλα και η εκρηκτική εμφάνισή της αποτέλεσε πηγή πολλών σχολίων για τους χρήστες.

Εννοείται πως την προσοχή του Twitter τράβηξε η εκπρόσωπος της Λιθουανίας, ως άλλη «κα Νίτσα» από τον Κωνσταντίνου και Ελένης.

Μπορεί όλοι να θεωρούν πως η Ουκρανία είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη φέτος, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το κοινό αναπόλησε λίγο και την περσινή της εμφάνιση.

Φυσικά και την προσοχή του Twitter μονοπώλησε η επική συμμετοχή της Μολδαβίας, η οποία επίσης ξεσήκωσε το κοινό στην αρένα του Τορίνο.

Μία θέση στα σχόλια του Twitter φυσικά είχε και η Νορβηγία με τους κίτρινους λύκους, που επίσης αποτελεί ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού.

Ανεξάντλητη πηγή σχολίων ωστόσο για το Twitter υπήρξε η συμμετοχή της Αρμενίας, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή σε ένα τοπίο γεμάτο με χαρτιά.

Τέλος, μπορεί να πέρασε ένας χρόνος και να μην τον είδαμε καν χθες, ωστόσο το κοινό ζητάει απεγνωσμένα την επιστροφή του Damiano David στον διαγωνισμό! Κάντε όμως λίγη υπομονή καθώς θα τον δούμε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

E εντάξει και λίγο Έλενα Παπαρίζου που είναι πάντα στο μενού...