Του ακρωτηριάστηκε το πόδι - Το παρανυφάκι που συγκίνησε τους πάντες στο γάμο του Μαυρίδη

Η συγκινητική του ιστορία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Του ακρωτηριάστηκε το πόδι - Το παρανυφάκι που συγκίνησε τους πάντες στο γάμο του Μαυρίδη

Πριν από τρία χρόνια θα έμοιαζε μάλλον απίθανο, όμως αυτό το διάστημα έφερε «τεκτονικές» αλλαγές στον κόσμο και στη ζωή του Γιώργου Μαυρίδη. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω με μια γυναίκα την υπόλοιπη ζωή μου», έχει δηλώσει στο παρελθόν, τελικά όμως βρήκε τον άνθρωπό του...

Η γνωριμία του με την εντυπωσιακή ψυχολόγο, Κρίστη Καθάργια, έμελλε να του αλλάξει πορεία και να φέρνει τον άλλοτε φανατικό εργένη την περασμένη Παρασκευή στα σκαλιά του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, ντυμένο με γαμπριάτικο κοστούμι.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Σε κλειστό κύκλο, με καλεσμένους κυρίως συγγενείς και στενούς φίλους του ζευγαριού, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους - κάτι που είχαν αποφασίσει εδώ και καιρό, αλλά ο κορωνοϊός συνεχώς τούς άλλαζε τα σχέδια. Μετά τον γάμο, το ζευγάρι ετοιμάζεται για ταξίδι του μέλιτος στην Ασία, με αρκετούς να κάνουν λόγο και για επερχόμενη εγκυμοσύνη της Κρίστη Καθάργια, κάτι ωστόσο που έχει διαψεύσει στο παρελθόν ο (πλέον) σύζυγός της.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα από τους γονείς και τα αδέλφια της, παρών στην τελετή ήταν και ο 6χρονος γιος της, Άκης, με τον οποίο ο Γιώργος Μαυρίδης διατηρεί άψογη σχέση. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών και κολλητός φίλος του tattoo artist από το Nomads, Γιώργος Κατσινόπουλος, ενώ παράνυφος ήταν η σκυλίτσα τους, η Τσίχλα.

γάμος Μαυρίδη Καθάρια περιοδικό you

Ο μεγάλος έρωτας του Μαυρίδη

Μεγάλες του αγάπες, τα αδέσποτα. Συνεχώς ο Γιώργος Μαυρίδης δείχνει πόσο ευαισθητοποιημένος είναι απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα και ο γάμος του δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η Τσίχλα κατέβηκε ντυμένη στα γαλάζια και ξεχώρισε δίπλα στο ζευγάρι, πρωταγωνίστρια ήταν και στην κινηματογραφική πρόταση γάμου που έκανε ο tattoo artist στην Κρίστη Καθάργια - μαζί με την αγαπημένη του Μόλυ, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση του ζευγαριού), αλλά δεν έφυγε από το μυαλό και την καρδιά του.

Μόλις σε ηλικία δύο μηνών, η Τσίχλα είχε συγκινήσει τους απανταχού φιλόζωους, όταν βρέθηκε με ακρωτηριασμένο το αριστερό της πόδι και αυτί και με μαχαιριές σε όλο της το σώμα. Βλέποντας την ιστορία της ο Γιώργος Μαυρίδης συγκινήθηκε και ταξίδεψε μέχρι την Ξάνθη για να την υιοθετήσει και να της χαρίσει έτσι ένα ζεστό σπιτικό.

γάμος Μαυρίδη Καθάρια

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 11/5, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.