Αγνώριστη η Κατερίνα Παπουτσάκη - Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Και πάλι εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Κατερίνα Παπουτσάκη - Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί εδώ και κάποιο καιρό στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερα μας χρόνια», η οποία ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Για χάρη του ρόλου φαίνεται πως άλλαξε look. Αγνώριστη έχει γίνει πλέον η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αλλάξει εδώ και αρκετό καιρό τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου της. Συγκεκριμένα, τα είχε κόψει αρκετά κοντά, υιοθετώντας ένα πολύ διαφορετικό στυλ από αυτό που μας έχει συνηθίσει.

Βέβαια πρόκειται για μια πανέμορφη γυναίκα που δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις αλλαγές, αντιθέτως τις λατρεύει. Δε φοβάται να τολμήσει και να δοκιμάσει διαφορετικά στυλ.

Η απίστευτη αλλαγή της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη, όπου παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη συναυλία για τη Σμύρνη. Εκεί την απαθανάτισε ο φακός αλλά με μεγάλη δυσκολία μιας και δε την αναγνώρισε εξαρχής.

Εμφανίστηκε στη συναυλία με κοντό πολύ σγουρό μαλλί. Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα με snake print, ένα μαύρο leather jacket και ασορτί μαύρα μποτάκια.

παπουτσακη νεο μαλλι συναυλια νεα σμυρνη

παπουτσακη νεο μαλλι

κατερινα παπουτσακη νεο μαλλι νεα σμυρνη

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη για το ρόλο της ως Αλίκη

Στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μίλησε για την δύσκολη περίοδο που βίωσε παλιότερα όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ αναφέρθηκε και πως είναι πλέον στα επαγγελματικά της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εκ των υστέρων καταλαβαίνω πόσο ανούσιο ήταν όλο αυτό, το βίωνα τότε όλο αυτό το παράλογο της ιστορίας. Ήταν πάρα πολύ παραβιαστικό και πάρα πολύ δύσκολο. Το κάνει ακόμα δυσκολότερο το γεγονός ότι δεν ήμουν ποτέ ένας άνθρωπος που αυτό που επεδίωκα ήταν η δημοσιότητα με κάθε κόστος. Δεν ήταν αυτό.

Και το πιο δύσκολο απ’ όλα ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι, ότι αυτό το προκαλείς εσύ ο ίδιος, ότι φωνάζεις τους παπαράτσι κλπ. Μου φαινόταν τραγικό. Ήμουν πάρα πολύ άσχημα, πρέπει να πέρασα κατάθλιψη, μη διαγνωσμένη. Έκλαιγα πολύ. Έπαθα ψυχοσωματικά και υπέφερα, έβγαλα και αυτοάνοσο. Γενικά ήταν μια κατάσταση πολύ δύσκολη, τι να σου λέω τώρα…».