Τα καλύτερά μας χρόνια: Ευχάριστα νέα για την σειρά της ΕΡΤ - Ποιο θα είναι το μέλλον της

Ανακοινώθηκε επίσημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα καλύτερά μας χρόνια: Ευχάριστα νέα για την σειρά της ΕΡΤ - Ποιο θα είναι το μέλλον της

Η τηλεοπτική σεζόν σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος της και οι συζητήσεις μεταξύ των παραγωγών και των σταθμών παίρνει φωτιά. Πρέπει να οριστεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και αυτό σημαίνει μόνο δύο πράγματα για τις υπάρχουσες παραγωγές. Είτε παίρνουν το πράσινο φως και συνεχίζουν, είτε ρίχνουν οριστική αυλαία λίγο πριν το καλοκαίρι.

Ποιο θα είναι το τέλος της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Το ίδιο συμβαίνει και στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής, την ΕΡΤ, όμως μία σειρά έχει μάθει ήδη τα ευχάριστα και ετοιμάζεται για τον νέο κύκλο. Ο λόγος για «Τα καλύτερά μας χρόνια», η οποία πήρε το πράσινο φως για τον τρίτο κύκλο, από την Tanweer Productionsκαι τη διοίκηση της ΕΡΤ. (Δείτε εδώ τι συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο)

Η σειρά μυθοπλασίας θα συνεχίσει την ιστορία και μετά τη δεκαετία του ‘80 με σαφείς πολιτικές αναφορές στη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετά το 1983. Ο β’ κύκλος (20 επεισοδίων) είχε συνολικό κόστος για την ΕΡΤ 1.184.577,60 ευρώ, χωρίς εργοδοτικές εισφορές και ΦΠΑ. Όσον αφορά τον τρίτο κύκλο, η διοίκηση της ΕΡΤ δεν έχει δημοσιεύσει ούτε τον αριθμό των επεισοδίων ούτε το κόστος παραγωγής

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογείται τις δυσκολίες για τη δουλειά της

Μία πολύ όμορφη συζήτηση είχε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Love it», το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην οποία συμμετέχει αλλά στη συνεργασία της με τον Μελέτη Ηλία. Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε ξανά για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στο χώρο που εργάζεται.

«Είμαστε όλοι περήφανοι που συμμετέχουμε στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς, αλλά δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος. Όσο με ζορίζω παθαίνω ψυχοσωματικά, κάνω και ψυχοθεραπεία.

Μιλάω πολύ για τα παιδιά μου, είμαι γραφική μαμά. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι, τα λατρεύω τα αγόρια μου. Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, είμαι πολύ ενοχική όμως», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Με τον Μελέτη Ηλία έχουμε φοβερή χημεία, είναι εξαιρετικός και τον αγαπώ πολύ. Μας έχει πάει πολύ καλά αυτή η συνεργασία».