Τα καλύτερα μας χρόνια: Αυλαία για το αγαπημένο σίριαλ - Οι μεγάλες ανατροπές στο τελευταίο επεισόδιο

Όσα θα δούμε τη Μεγάλη Τρίτη 19/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα καλύτερα μας χρόνια: Αυλαία για το αγαπημένο σίριαλ - Οι μεγάλες ανατροπές στο τελευταίο επεισόδιο

Η πολύ αγαπητή στο κοινό σειρά ''Tα καλύτερα μας χρόνια'', που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ θα προβάλλει τη Μεγάλη Τρίτη 19/4 το τελευταίο επεισόδιο για τη σεζόν. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσες μιας και το κοινό περιμένει πως και πως να δει τι έχει προγραμματιστεί για τη λήξη και τι αναμένεται για του χρόνου.

Είναι γεγονός πως, η παραγωγή έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι και έχει πάρει το πολυπόθητο ναι, ώστε να πάει και δεύτερη σεζόν, μιας και η ανταπόκριση από τους τηλεθεατές είναι μεγάλη. (Δείτε ποιοι ηθοποιοί θα είναι στον δεύτερο κύκλο).

Το τελευταίο επεισόδιο για τη σειρά τα καλύτερα μας χρόνια

Η άνοιξη του 1978 φέρνει ανατροπές και αλλαγές στην οικογένεια. Ο Δημήτρης κι η Νανά είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν το γάμο τους να βαλτώσει και πάνε διακοπές οι δυο τους. Η Ελπίδα παίρνει τη γενναία απόφαση να αποστασιοποιηθεί από την ηθοποιία και τις πίκρες της και πιάνει δουλειά στην καφετέρια.

Ο Αντώνης εξελίσσεται ραγδαία στην εφημερίδα. Ο Λούης δεν μπορεί να ξεπεράσει την ήττα απ’ την απόρριψη της Έλα, τη στιγμή που εκείνη δείχνει με όλους τους τρόπους την προτίμησή της στον Άγγελο. Το μόνο που δεν λέει να διορθωθεί, είναι η σχέση Μαίρης και Στέλιου. Όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να τους μονιάσουν, αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι.

Κυρίως η Μαίρη, που βλέπει και το ατελιέ της να κινδυνεύει μετά την αποχώρηση του Ντένη. Η Ερμιόνη ανησυχεί για το μέλλον της σχέσης Στέλιου και Μαίρης, αλλά περισσότερο για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας της, που, όμως, την κρύβει επιμελώς απ’ όλους. Κι όλα αυτά, ενώ η χώρα ζει στους ρυθμούς της Eurovision, που αυτή τη χρονιά τιμά τον Τσάρλι Τσάπλιν.

Ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς διεκδικεί να αναλάβει την παρουσίαση του Cash or Trash

Το ''θρίλερ'' με την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού του Star, Cash or Trash, συνεχίζεται, ενώ μάλιστα πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η προσωρινή αναβολή της πρεμιέρας του. Αυτή η καθυστέρηση ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν υπογράψει ακόμα με τον παρουσιαστή που θα αναλάβει την εκπομπή, ενώ τα επικρατέστερα ονόματα είναι τρία.

Ο λόγος για τον Ηλία Μελέτη, τον Αντώνη Καρυστινό και την Δέσποινα Μοιραράκη, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις και συνεχόμενα ραντεβού με το κανάλι. Αρχικά ο Αντώνης Καρυστινός είχε αποκλειστεί ως ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού αφήνοντας χώρο στους άλλους δύο να διεκδικήσουν τη θέση, ωστόσο ένα πρόβλημα που οι ιθύνοντες του καναλιού δεν είχαν υπολογίσει εμφανίστηκε.

O ηθοποιός Μελέτης Ηλίας αυτή την περίοδο παίζει στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Τα Καλύτερά μας Χρόνια και μάλιστα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να είναι αρκετά απαιτητικά, και να μην του αφήνουν χρόνο για να μπορέσει να παρευρεθεί σε δεύτερα γυρίσματα για κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Αυτό σαν αποτέλεσμα έχει το άνοιγμα του δρόμου για την Δέσποινα Μοιραράκη που δεν έχει κανέναν πλέον να την συναγωνίζεται και η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό. Το Star δεν έχει δώσει καμία επίσημη απάντηση προς το παρόν, παρόλα αυτά αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις. Αναμένεται να δούμε πόσο καιρό θα διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις του καναλιού, ώστε να επιτραπεί η έναρξη των γυρισμάτων.

Η Δέσποινα Μοιραράκη στην παρουσίαση του Cash or Trash.