Για ποτό μετά την αποβολή του από το Survivor 5 - Με ποιους πρώην παίκτες έκανε reunion o Κατσαούνης

Με ποιους συναντήθηκε μετά την αποβολή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για ποτό μετά την αποβολή του από το Survivor 5 - Με ποιους πρώην παίκτες έκανε reunion o Κατσαούνης

Στο επεισόδιο της Κυριακής 8/5 του Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Γιώργου Κατσαούνη. Έτσι, ο συγκεκριμένος παίκτης αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Αφορμή αποτέλεσε η επίθεση του Γιώργου Κατσαούνη κατά του Τάκη Καραγκούνια. Ο ίδιος επέστρεψε το πρωί της Τρίτης 10/5 στην Ελλάδα (προκαλώντας κοσμοσυρροή), αλλά δε θέλησε να προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

Το μόνο που είχε πει στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο ήταν «Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω».

Απ' ότι φαίνεται δεν τον ενόχλησε καθόλου η αποβολή του.

Η απόφαση της παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης για την αποβολή του από το παιχνίδι, όμως, σχολιάστηκε έντονα, στα social media, αλλά και από τις εκπομπές.

Το βράδυ της Τρίτης 10/5, ο Γιώργος Κατσαούνης συναντήθηκε με δύο πρώην συμπαίκτες του. Ο ένας ήταν από τη μπλε ενώ ο άλλος από την κόκκινη ομάδα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Ο πρώτος ανάρτησε stories στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram από το βράδυ της συνάντησης.

Survivor 5 spoiler 11/5: ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΆΜΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Σήμερα το βράδυ (11/5) στο Survivor 5 θα πέσει πολύ κλάμα στο συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ο παίκτης αυτός θα φέρει πολλές ανατροπές...

Υποψήφιοι είναι οι εξής: από την κάλπη των Κόκκινων βγήκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου υπέδειξε με βαριά καρδιά τον φίλο της Απόστολο Ρουβά, ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε τον Άρη Σοϊλέδη και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βγήκε από την κάλπη των Μπλε.

Σίγουρα όλοι περιμένουν πως θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, καθώς από τους υπόλοιπους τρεις παίκτες είναι και λιγότερο διάστημα στο παιχνίδι, ενώ και λιγότερο αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, κάνουν λάθος. Ο κομμωτής σίγουρα συνεχίζει στο ριάλιτι...

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor 5 είναι ο... Απόστολος Ρουβάς! Ναι καλά διαβάσατε ο αδερφός του "Ο Σάκης" θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα και σας το είχαμε αποκαλύψει ήδη από χθες.

Η αποχώρηση αυτή θα φέρει πολύ κλάμα! Ειδικά Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Άρης Σοϊλέδης περιμένουμε να πλαντάξουν, αφού ήταν πιο κοντά από όλους μέσα στο παιχνίδι όταν ήταν στην ίδια ομάδα.

Survivor 5 spoiler 11/5 Σάκης Ρουβάς αποχώρηση