Συγκινεί η Χίλντα Ηλιοπούλου: «Δεχόμουν bullying λόγω του...»

Η πολύ προσωπική συνέντευξη της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Συγκινεί η Χίλντα Ηλιοπούλου: «Δεχόμουν bullying λόγω του...»

Η Χίλντα Ηλιοπούλου, η κόρη του αείμνηστου Ντίνου Ηλιόπουλου, έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της και είναι και η ίδια ηθοποιός. Μάλιστα, πρόσφατα την είδαμε και στην πολυσυζητημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε το ρόλο της Άννα Μόρτζου, της μητέρας της τηλεοπτικής Ρένας Μόρτζου.

Την Τρίτη 11/5 μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, δίνοντας μία συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε σε πολύ προσωπικές και δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας.

Οι δηλώσεις της Χίλντας Ηλιοπούλου για το bullying που έχει δεχθεί

«Διάλεξα να μείνω έκτος τηλεόρασης και θεάτρου για να έχω χρόνο να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου συμμετείχαν σε μεταγλωττίσεις, έκαναν φωνές βασικών ρολών. Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου, Ντίνου Ηλιόπουλου, έλεγαν “δεν είναι ο πάππους σου”;», ανέφερε αρχικά η Χίλντα Ηλιοπούλου.

«Έμπαινα στο σχολικό και ο οδηγός καλοπροαίρετα έλεγε, χόρεψε μας σαν τον μπαμπά σου, άλλα για μένα ήταν εφιάλτης αυτό. Ένας ηθοποιός μου ούρλιαζε πως δεν θα γίνω ποτέ σαν τον πάτερα μου, έχει χρησιμοποιηθεί και εναντίον μου. Έχω δεχθεί και άσχημη λεκτική συμπεριφορά και “πέσιμο”. Υπήρχαν δουλειές που ήταν τόσο ανάποδα και έντονα που δεν ήθελες να δώσεις, αισθανόσουν παράξενα στο χώρο, φώναζαν και μίκραιναν τόσο πολύ τον συνάδελφο», πρόσθεσε.

Η Χίλντα Ηλιοπούλου περιέγραψε, επίσης, οικογενειακές στιγμές αλλά και ατάκες του αξέχαστου ηθοποιού και πατέρα της.

Οι δηλώσεις της Χίλντας Ηλιοπούλου για τον πατέρα της

Η Χίλντα Ηλιοπούλου, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά Άγριες Μέλισσες, σε πρόσφατη συνέντευξή στο "7 μέρες TV" μίλησε για τον πατέρα της, Ντίνο Ηλιόπουλο και τα συναισθήματά της για τον ίδιο. Πολλές φορές βλέπει τις ταινίες που έχει παίξει και συγκινείται, καθώς σκέφτεται πάντα τα καλά του λόγια για το ταλέντο της, αλλά και την αγάπη που της είχε.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για τον πατέρα της απάντησε: "Σίγουρα, θα κάτσω και θα τις χαζέψω για μισή ώρα, αν και τις έχω δει χιλιάδες φορές. Τον πατέρα μου τον λάτρευα και τα πιο ωραία κομπλιμέντα για την καλλιτεχνική μου υπόσταση τα άκουσα από εκείνον.

Στην παιδική μου ηλικία δεν τον χόρτασα, γιατί έτρεχε με τη δουλειά του, αλλά μετά, όταν μεγάλωσα, ήταν το στήριγμά μου. Με τη μητέρα μου δεθήκαμε πιο πολύ γιατί με φρόντισε και τη φρόντισα, υπήρχε χρόνος.

Τον πατέρα μου δεν τον πρόλαβα εποχή του ασπρόμαυρου κινηματογράφου, αλλά έζησα τη διαδρομή του στον έγχρωμο. Όταν βλέπω τις ταινίες του, συγκινούμαι, ειδικά όταν ακούω τη φωνή του. Ήταν μεγάλη ψυχή και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Μου αρέσει ιδιαίτερα στην ταινία «Ζητείται Ψεύτης», γελάω πολύ. Νιώθω τυχερή που ήταν πατέρας μου και, όταν πέφτω τυχαία πάνω σε ταινία του, δεν μπορώ να μην τη δω".