Επέζησε το ένα από τα δύο παιδιά - Η συγκινητική αποκάλυψη για το όνομα της κόρης του Ρονάλντο

Οι τρυφερές φωτογραφίες με το μωρό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επέζησε το ένα από τα δύο παιδιά - Η συγκινητική αποκάλυψη για το όνομα της κόρης του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχε φτιάξει μια πολύ όμορφη και πολυμελή οικογένεια, την οποία συχνά βλέπουμε ενωμένη σε κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα ή στα social media. Ο ποδοσφαιριστής τελευταία ήρθε αντιμέτωπος με ένα από τα πιο τραγικά γεγονότα, που μπορεί να συμβεί στη ζωή του ανθρώπου, το θάνατο.

Ο λόγος για τα δίδυμα που κυοφορούσε η σύζυγος του και το ένα εκ των δύο παιδιών χάθηκε στη γέννα. Αφού οι μέρες πέρασαν όμως, το ζευγάρι φαίνεται να μαζεύει τις δυνάμεις του και να προσπαθεί να δώσει αγάπη και φροντίδα στο νέο μέλος, που ήρθε στη ζωή της.

Μάλιστα, η Τζορτζίνα με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε στον κόσμο το μικρό κοριτσάκι ενώ παράλληλα αποκάλυψε το όνομα που πρόκειται να της δώσουν.

Το όνομα που θα δώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορούλα του

Η συγκίνηση της Μενεγάκη για την απώλεια του Ρονάλντο

H Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της ελένη σχολίασε την Τετάρτη 27/4 τα ατυχές γεγονός, που συγκλόνισε την οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η απώλεια του ενός από τα δύο παιδιά, που κυοφορούσε η γυναίκα του χάθηκε στην γέννα με αποτέλεσμα, ο ποδοσφαιριστής να βυθιστεί σε πένθος.

Η αγάπη του κοινού στο πρόσωπο του ήταν για άλλη μια φορά μεγάλη, αφού έτρεξε με κάθε τρόπο να του συμπαρασταθεί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η παρουσιάστρια με τη σειρά της προσπάθησε ούσα μητέρα να αντιληφθεί το γεγονός και παράλληλα να συλλυπηθεί την οικογένεια.

«Μάθαμε τα νέα του όλοι. Νιώσαμε ένα τσίμπημα, μία στεναχώρια, ένα σφίξιμο… Είδες τελικά, είτε έχεις πολλά παιδιά και έχει αρκετά, είτε είσαι επιτυχημένος και είναι πάρα πολύ… είτε είσαι καλά με τον άνθρωπό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις ένα παιδί, ακόμα και όταν δεν το έχεις δει γιατί απ’ ότι κατάλαβα το έχασε στη γέννα, το ένα από τα δύο τους παιδιά, και να μην πάθει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.