Αδιανόητο περιστατικό στον αέρα του Super Κατερίνα - Ο Καλίδης έβγαλε το μικρόφωνο και την ''έκανε''

Ποια ερώτηση τον έβγαλε εκτός εαυτού;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αδιανόητο περιστατικό στον αέρα του Super Κατερίνα - Ο Καλίδης έβγαλε το μικρόφωνο και την ''έκανε''

Ο Πάνος Καλίδης έκανε δηλώσεις την Τετάρτη 11/5 στο Super Kατερίνα σε κλήση μέσω skype, που είχε με την εκπομπή από το στούντιο του. Ο τραγουδιστής σχολίασε πολλά θέματα επικαιρότητας για το χώρο της showbiz και φυσικά μεταξύ αυτών αναφέρθηκε και στο Survivor.

Ο λόγος κάποια στιγμή πήγε στο πολυσυζητημένο Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος δημιουργεί συνέχεια ίντριγκες με το τα όσα δηλώνει. Ένα από τα πρόσφατα, που είπε και έκανε το κοινό έξαλλο μαζί με αυτούς και τον τραγουδιστή αφορά στο νέο φλέρτ (κατά Εμμανουήλ) του Σοϊλέδη με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Φυσικά και δεν μπόρεσε να το πάρει στα σοβαρά όλο αυτό και όταν μάλιστα ερωτήθηκε για το πως το πήρε όλο αυτό ό σύντροφος της παίκτριας ο Καλίδης έβγαλε το μικρόφωνο του για να αποχωρήσει...

Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από κλήση που είχε με το Super Κατερίνα

«Υπάρχει κάποιος που πιστεύει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ; Δεν έχει αξιοπρέπεια και ο λόγος του δεν έχει βαρύτητα. Εδώ ακούσαμε από τον Εμμανουήλ ότι τώρα που έφυγε η Σοφιάνα, ο Άρης ότι ήρθε κοντά με τη Ναυσικά. Πόσο τραγικό; Αφού με τη Ναυσικά είμαστε φίλοι τόσα χρόνια και γνωριζόμαστε και σαν ζευγάρια», είπε επίσης ο Πάνος Καλίδης.

«Πώς το πήρε αυτό ο σύντροφος της Ναυσικάς;», ρώτησε η ρεπόρτερ και ο Πάνος Καλίδης γέλασε, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε. Λίγο αργότερα, βέβαια, επέστρεψε και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη

''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Καλίδης για τον Εμμανουήλ

Ο Πάνος Καλίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο παίκτη αυτής της περιόδου, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο τραγουδιστής έχοντας και μια παραπάνω εμπειρία από τη συμμετοχή του στο Survivor, ''άδειασε'' τον παίκτη.

Πιο αναλυτικά, μετά τα καρφιά του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου και την ταραχή, που επιφέρει διαρκώς στην καλύβα, ο Καλίδης σχολίασε πολύ αρνητικά με τη σειρά του, λέγοντας πως έχει χάσει την αξιοπρέπεια του με όσα βλέπουμε κάθε βράδυ να κάνει.

«Έχει χάσει την αξιοπρέπεια και την φερεγγυότητα του με τον τρόπο που συμπεριφέρεται», ανέφερε ο Πάνος Καλίδης.