Survivor 5: «Είναι η τοξικότητα στη νιοστή» - Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Είναι ένοχη απέναντι στο κοινό η παραγωγή που τον θέλει στο παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Είναι η τοξικότητα στη νιοστή» - Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο ίδιος συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τα όσα έλεγε στο χθεσινό 25/4 επεισόδιο του Survivor 5.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Αυτό το παρατράγουδο που έχει το όνομα “Κωνσταντίνος” στην τοξικότητα και την απέραντη μπουρδολογία, αυτό το πράγμα μας το δίνουν ως οριακή συμπεριφορά; Αυτή η ομάδα έχει αυτόν, τον Τάκη, αυτήν που γκρινιάζει συνέχεια, τη Βρισηίδα. Στον λόγο της τιμής μου, όταν μιλάει αυτός το βάζω στο mute. Είναι η τοξικότητα στη νιοστή.

Έχει μπει διατεταγμένα, του έχουν δώσει αέρα. Είναι τηλεοπτική κατάντια. Καταρχήν δεν θα του επέτρεπα να παραμείνει. Τον θέλει η παραγωγή. Είναι απλό να κρατήσεις κάποιον όταν η ψηφοφορία είναι 1,5 ώρα. Μόνο που τον θέλουν είναι ένοχοι απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό» είπε χαρακτηριστικά.

Έκτακτη εξέλιξη - Αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

Το Survivor 5 δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι ανατροπών, μαχητών και... νικητών της επιβίωσης, βιώνοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του να είσαι παρατημένος σε ένα νησί και να πρέπει να μείνεις όρθιος, ακόμη κι αν μια παραγωγή βρίσκεται στο πλευρό σου χωρίς να σε αφήνει να πάθεις κάτι σοβαρό.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι για όλους και, μάλλον, ούτε και για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο γνωστός make up artist μπήκε στον Άγιο Δομίνικο περισσότερο για το «σόου» παρά για οτιδήποτε άλλο, με τον Ατζούν να πετυχαίνει... διάνα με την επιλογή του, όπως έχει φανεί στα τελευταία ουκ ολίγα επεισόδια (δείτε εδώ την νέα καταγγελία που έκανε για τον Άρη Σοϊλέδη).

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως ο Εμμανουήλ έχει σημειώσει τελευταία πρόοδο, καθώς από τη μία είναι... η μασκότ της παραλίας, όσο κι αν φέρνει κάποιους παίκτες στα όριά τους, ενώ αγωνιστικά μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα καλός, με Σαλαγκούδη δεν τον λες επίσης, φέρνοντας πόντους στην ομάδα του και προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού, όταν είχε πάρει δύο σε ένα αγώνισμα.

Στο αγώνισμα της Δευτέρας του Πάσχα (25/4), ωστόσο, ο Κωνσταντίνος χτυπά και μοιάζει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα (δείτε εδώ το trailer που έχει κυκλοφορήσει). Ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι δεν μπορεί να σηκωθεί και οι γιατροί πέφτουν από πάνω του, ώστε να διαπιστώσουν αν έχει κάτι σοβαρό... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr