Survivor 5: Νέα καταγγελία του Εμμανουήλ - «Ο Άρης έβαλε φαγητό στην τσάντα του»

Τον είδε και η Βρισηίδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Νέα καταγγελία του Εμμανουήλ - «Ο Άρης έβαλε φαγητό στην τσάντα του»

Στα πρώτα επεισόδια του Survivor 5 είχαμε ακούσει τον Σπύρο Μαρτίκα να λέει πως η Σοφιάννα έχει κλέψει φαγητό και όπως όλα δείχνουν οι φήμες αυτές επιστρέφουν στην μπλε παραλία, αυτή τη φορά για τον Άρη Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος έκανε ένα «καυτό» σχόλιο για το φλερτ του με τη Σοφιάννα, αποκάλυψε πως τόσο ο ίδιος όσο και η Βρισηίδα, είδαν τον Άρη να βάζει φαγητό μέσα στην τσάντα του.

Η καταγγελία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη στo Survivor 5

«Αφού έψησαν μαζί με τη Βρισηίδα τα πιτάκια, πήρε ο καθένας το πιτάκι του και κάποια στιγμή βλέπω τον Άρη να μιλάει με τη Μαίη, τη Σοφιάννα και τον Γιώργο. Κάποια στιγμή έκαναν την κλίκα εκεί στη γωνία, ο Άρης έβαλε κάτι στην τσάντα του και το αντιλήφθηκε και η Βρισηίδα. Πάλι καλά που το είδε γιατί δεν άντεχα να με λένε πάλι ψεύτη.

Ο Άρης με έχει πει ψεύτη και τώρα χαίρομαι γιατί τον έχω ψηφίσει, έχει βγει στον τάκο και έχει δείξει τον πραγματικό κακό του χαρακτήρα. Σήμερα βρήκε ή έκλεψε φαγητό, το έβαλε μέσα στην τσάντα και πήγαν να το μοιραστούν στην παραλία όλοι μαζί.

Αυτά που λέει μπροστά στον Λιανό και την αντίπαλη ομάδα ότι είναι τίμιος και λειτουργεί πάντα για την ομάδα του... Ποια ομάδα σου ρε φίλε; Με δουλεύεις;», είπε μεταξύ άλλων ο Εμμανουήλ.

Η Σοφιάννα επιτέθηκε σε Τάκη και Εμμανουήλ - «Δεν φιλάω εκεί που έφτυνα»

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι οι εντάσεις στην Μπλε ομάδα του Survivor 5 θα σταματήσουν μετά την απολογία του Άρη και του Τάκη για τον καυγά, η Σοφιάννα αποφάσισε να φτάσει ακόμη περισσότερο στα άκρα τις σχέσεις στην ομάδα της.

Αυτή τη φορά στόχος της έγινε ο Τάκης, ο οποίος την κατηγόρησε για έπαρση και ο Κωνσταντίνος ο οποίος κατά τη γνώμη της δεν μπορεί να καταλάβει ότι τον γλείφουν αυτοί που τον έβριζαν μόνο και μόνο επειδή πήρε την ατομική ασυλία.

«Ο Τάκης είπε κάτι που με προσέβαλε και με έθιξε, ότι έχω έπαρση και θέλω να ανακαλέσει. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανη που ένα κολιέ ατομικής ασυλίας δεν με έκανε να αλλάξω στάση και να κάνω κωλοτούμπα που θα γελάνε και τα μικρά παιδάκια και γενικά δεν έχω φτύσει εκεί που έχω γλείψει εδώ μέσα, ενώ άλλοι το έκαναν με μεγάλη ευκολία», είπε αρχικά η Σοφιάννα.

Όταν ο Κωνσταντίνος τη ρώτησε τι ακριβώς εννοεί, η Σοφιάννα με πολύ έντονο ύφος του απάντησε: «Ότι αυτοί οι άνθρωποι σε έφτυναν Κωνσταντίνε μου και το τι έλεγαν για εσένα το ξέρεις πολύ καλά. Τώρα αν μπορείς να το ξεχάσεις μέσα σε μία μέρα μπράβο σου, εγώ δε θα μπορούσα να το ξεχάσω έτσι απλά».