Survivor 5: "Σφαγή" στο συμβούλιο μεταξύ Σπύρου και Ασημίνας - «Πρόσεχε τα λόγια σου, δεν ανέχομαι αλητείες»

«Δεν θέλω να την βλέπω καν μπροστά μου που μου το παίζει και αθώα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Ο κακός χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού μεταξύ της Ασημίνας και του Σπύρου, δύο παίκτες που οι σχέσεις τους πλέον είναι πιο κακές από ποτέ. Μπορεί οι Μαχητές να πήγαν ως θεατές, ωστόσο τα νεύρα και οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε και στο αποψινό 20/2 επεισόδιο του Survivor.

«Δεν μπορώ να ανεχτώ την ασέβεια της Ασημίνας στο πρόσωπο μου. Δεν μπορώ να ανεχτώ να με βρίζει χυδαία και κατάφορα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Να με εκθέτει πανελλήνια χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς να ξέρω τι σκοπό έχει. Αν δεν της αρέσει η παρουσία μου στο παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να με ψηφίσει ανά πάσα. Δεν μπορώ να ανεχτώ την αλητεία και την αγένεια της σε κανένα φάσμα.

Την ασέβεια της αυτή στο πρόσωπο μου διότι πραγματικά δεν την έχω πειράξει πουθενά και σε τίποτα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζει με ψέματα, να καταστρώνει σχέδια ψεύτικα και να με εκθέτει στο πανελλήνιο. Με βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο σε όλη την Ελλάδα! Για να καταφέρει τι; Να ρίξει φως κάπου αλλού, σε μια τάχα μου στημένη βόμβα για να ξεχαστούν τα άλλα. Ακόμα και αυτή συμπεριφορά της δείχνει με αλητεία το πόσο ήθελε να καλύψει την κλοπή των προμηθειών της ομάδας μας τόσο καιρό», ανέφερε ενοχλημένος ο Σπύρος για την Ασημίνα.

Εκείνη από πλευρά της είπε: «Δεν θέλω να κρατήσω τίποτα μανιάτικο, ο Σπύρος όμως μπορεί να το κάνει. Σπύρο μου, εσύ, προσπαθείς να μαυρίσεις την εικόνα μου στο παιχνίδι και προσπαθείς να πεις λόγια που δεν έχω πει. Όλο αυτό το θέμα με κουράζει και αλήθεια δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».

«Πρόσεχε τα λόγια σου! Σε ακούω κόσμος και δεν ανέχομαι αλητείες στο όνομα μου. Δεν θέλω ούτε καλημέρα γιατί και αυτήν μπορεί να την πάρει και να την κάνει χίλια δυο ψέματα! Δεν θέλω αν την βλέπω καν μπροστά μου που μου το παίζει και αθώα» απάντησε ο ίδιος.

Ο τσακωμός Ασημίνας - Σπύρου στο Survivor 5

«Να λένε καραγκιόζη τον άνθρωπο, αρέσει στον Ατζούν;» - Ξέσπασαν φίλοι του Σπύρου Μαρτίκα

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησαν το πρωί της Παρασκευής 28/2 συγγενείς και υπάλληλοι του Σπύρου Μαρτίκα οι οποίοι μεταξύ άλλων ξέσπασαν κατά Ασημίνας και Σοφιάννας, δύο παίκτριες που τα έχουν βάλει άσχημα με τον φαρμακοποιό του Survivor 5.

«Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Αυτά που έχουν ειπωθεί στο παιχνίδι είναι δυσφήμιση», λέει αρχικά κάποιος ενώ μια κυρία που βρισκόταν έξω από το φαρμακείο του είπε: «Ορισμένοι άνθρωποι, όταν δεν μπορείς να τους κατανοήσεις, τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν και αυτός ο τρόπος υπερτερεί του δικού σου, μπαίνεις στη διαδικασία να αμυνθείς».

«Να λένε καραγκιόζη τον άνθρωπο και να είναι όλοι αμέτοχοι, αρέσει στον Ατζούν; Δεν ξέρω!», λέει κάποιος άλλος ενώ έπειτα ακούστηκε: «Δεν είναι καραγκιόζης ο Σπύρος, είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει μαγαζιά!».