Survivor 5 - Εμμανουήλ: «Η σύντροφος του Άρη πρέπει να δώσει πολλά λεφτά για να διώξει τη Σοφιάννα...»

Τους έκαψε για ακόμα μία φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 - Εμμανουήλ: «Η σύντροφος του Άρη πρέπει να δώσει πολλά λεφτά για να διώξει τη Σοφιάννα...»

Όταν είπε την πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ότι ο Άρης και η Σοφιάννα έχουν έρθει κοντά στο Survivor 5, έπεσαν όλοι να τον φάνε. Ωστόσο τις τελευταίες δύο μέρες έχουμε δει και την Ασημίνα και την Βρισηίδα να αναφέρονται στους δυο τους και να σχολιάζουν ότι έχουν δεθεί.

Στο σημερινό (19/4) επεισόδιο του Survivor 5, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σχολίασε για ακόμη μία φορά τη μεταξύ τους σχέση και μάλιστα αυτή τη φορά έβαλε στο παχνίδι και τη Μαρία Αντωνά λέγοντας πως πρέπει να δώσει πολλά λεφτά για να διώξει την Σοφιάννα από το παιχνίδι.

Το νέο σχόλιο του Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

«Η μεγαλύτερη ανατροπή έβερ έχει γίνει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εγώ ψήφισα τον Άρη και τον έβγαλα υποψήφιο. Υποψήφια βγήκε και η Σοφιάννα άρα το ζευγαράκι, όχι της Αγίας Παρασκευής αλλά του Αγίου Δομίνικου ψηφίστηκαν μαζί. Ποιος να το περίμενε.

Πραγματικά είναι γελοίο. Θέλω να καταλάβουν πόσο άσχημο είναι να είσαι στον τάκο. Ο κόσμος να ψηφίσει με σωστά κριτήρια. Η Μαρία η σύντροφος του Άρη πρέπει να δώσει πολλά λεφτά για να διώξει τη Σοφιάννα για να χωριστεί το ζευγαράκι. Αυτό το ζευγαράκι έχει δημιουργήσει πολλές φωτιές εδώ στον Άγιο Δομίνικο.

Τι καούρα έχει ο Άρης για να μην φύγει η Σοφιάννα. Τον έκαιγε ο ποπός του... Δεν απορώ τι θα του λείψει από τη Σοφιάννα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Έχεις «καεί» μήπως φύγει η Σοφιάννα σου Αρούλη», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ήθελε να ανοίξει η γη και να την καταπιεί - Αμίλητη η Αντωνά για το φλερτ του Άρη με τη Σοφιάννα

Η σύντροφος του Άρη Σοιλέδη βγήκε την Τρίτη 19/4 στον αέρα του Ποιος είναι πρωινιάτικα και η άβολη στάση της ήταν φανερή, όταν το πάνελ ξεκίνησε να σχολιάζει την ενότητα Survivor. Η Μαρία Αντώνα παρακολούθησε το προηγούμενο βράδυ το επεισόδιο και ειδικότερα τη σκηνή, που η Ασημίνα επιβεβαίωσε φλερτ μεταξύ Σοιλέδη και Σοφιάννας.

Η μέλλουσα γυναίκα του ποδοσφαιριστή δε θέλησε να προβεί σε δημόσιους σχολιασμούς, παρά μόνο άκουγε όσα έλεγαν οι συνάδελφοι της. Μοναδικό σημείο, που την ακούσαμε να μιλάει ήταν μια φορά και ειρωνική για το πρόσωπο της Χατζηανδρέου.