Survivor 5: «Εγώ προσωπικά σαν Μαρία...» - Τα σχόλια της Αντωνά για τον Εμμανουήλ και την σχέση Άρη - Σοφιάννας

«Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Εγώ προσωπικά σαν Μαρία...» - Τα σχόλια της Αντωνά για τον Εμμανουήλ και την σχέση Άρη - Σοφιάννας

Μέσα από την σημερινή 18/4 εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον σύντροφο της Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη και το υποτιθέμενο ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, μετά το πάρτι της ένωσης.

Τα σχόλια της Μαρίας Αντωνά για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το ειδύλλιο Άρη - Σοφιάννα

Μετά την προβολή του βίντεο στο οποίο ο Κωνσταντίνος αναφέρεται στον Άρη με τη Σοφιάννα και τη Ναυσικά η Μαρία Αντωνά είπε χαρακτηριστικά: «Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Αυτό».

Έξαλλος ο Φραγκολιάς με την ατάκα για την σχέση Σοϊλέδη και Σοφιάννα στο Survivor 5

Το απόσπασμα όπου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλάει για τη σχέση που έχει αναπτύξει ο Άρης Σοϊλέδης με την Σοφιάννα Αβραμάκη στο Survivor 5 πρόβαλλαν στο Happy Day και ο κουμπάρος του ποδοσφαιριστή έγινε έξαλλος, μόλις άκουσε την ατάκα ότι υπάρχει έρωτας ανάμεσα τους.

Συγκεκριμένα, ο Εμμανουήλ ανέφερε πως υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα τους παρόλο που έξω ο Άρης έχει σχέση με την Μαρία Αντωνά και με το που επιστρέψουν στην Ελλάδα θα γίνει ο γάμος τους.

«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τον Άρη, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Δεν έχαναν λεπτό, ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες», ανέφερε χαρακτηριστικά .

Ο Κώστας Φραγκολιάς λοιπόν, θέλησε να πάρει θέση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ενώ αποκάλυψε και πως το έχει πάρει όλο αυτό η Μαρία Αντωνά.

«Όσοι το βλέπουν, βλέπουν και τη σχέση του Άρη με όλους γιατί δεν νομίζω ότι ξεχωρίζει με άλλους. Εγώ πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να μείνει στο παιχνίδι είναι να δημιουργήσει ριάλιτι. Η Μαρία είναι πάρα πολύ κουλ, δεν είναι θυμωμένη. Το κορίτσι έχει βήμα και αν θέλει να μιλήσει, θα μιλήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.