Survivor 5 highlights 25/4: Ταξίδι στο Μαϊάμι για τους Κόκκινους - Kλάματα για τους Μπλε

Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 highlights 25/4: Ταξίδι στο Μαϊάμι για τους Κόκκινους - Kλάματα για τους Μπλε

Χαμός έγινε στο χθεσινό 25/4, επεισόδιο του Survivor, ενώ τα βλέμματα έκλεψε το ταξίδι στο Μαϊάμι, όπου κέρδισε κόκκινη ομάδα, αλλά χάρηκε και ο Άρης Σοϊλέδης μαζί με τον Τάλα. Το πόσο χάρηκαν και γλέντησαν οι παίκτες φαίνεται από τα πρώτα κι όλας πλάνα που τους δείχνει να χορεύουν και να μην μπορούν να πιστέψουν ότι θα κοιμηθούν σε κανονικό στρώμα.

Τα Highlights από το χθεσινό 25/4 επεισόδιο του Survivor

«Σε βλέπω και γελάω ρε...» - Ο Τάλα ''βγήκε από τα ρούχα του'' με τον Εμμανουήλ

Στο επεισόδιο του Survivor 5, μετά την παύση που έκανε το πρόγραμμα για το Πάσχα, επέστρεψαν τα πρώτα πλάνα από τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στον Άγιο Δομίνικο. Οι εντάσεις στην μπλε καλύβα φαίνεται να μην έχουν τελειωμό αφού, ο Εμμανουήλ λίγο πριν τις φήμες για αποχώρηση από τραυματισμό τσακώθηκε με τον Τάλα.

Ο δεύτερος βγήκε για άλλη μια φορά εκτός εαυτού αφού θεωρεί πως ο Εμμανουήλ φέρνει εντάσεις και δεν κάνει καλό στην ομάδα, θεωρώντας ακόμη άσκοπη την συμφιλίωση με τον Τάκη.

H Ασημίνα ''πέταξε'' ξανά καρφιά για το φλερτ του Άρη - Όσα ξέρει ο Κατσαούνης και δε λέει

Στο 25/4 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε αρχικά να συνεχίζονται οι εντάσεις στην καλύβα των μπλε με τον Εμμανουήλ και τον Τάλα να τσακώνονται αρκετά έντονα. Και ενώ η ομάδα των κόκκινων αποχαιρέτησε την Μαριδάκη, ο Κατσαούνης παρέμεινε στο παιχνίδι και η Ασημίνα θέλησε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του.

Μάλισταη ίδια είπε πως τον είδε να αγκαλιάζει Άρη και Σοφιάννα με την ανακοίνωση της παραμονής του, ενώ πριν από λίγες ημέρες έλεγε πως είναι έτοιμος να τους ξεσκεπάσει, για πράγματα που βλέπει.

Σοριάστηκε κάτω και ούρλιαζε - Πολύ άσχημος τραυματισμός για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Τα επεισόδια για το Survivor 5 επέστρεψαν και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 είδαμε τους παίκτες και των δύο ομάδων να αγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο, που ανακοίνωσε ο Ατζούν και αυτό δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στο Μαϊάμι.

Και ενώ λοιπόν και οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να τα δώσουν όλα, ο Εμμανουήλ είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του, όσο προσπαθούσε να συναγωνιστεί τον Σχίζα. Πιο αναλυτικά τον είδαμε να πέφτει κάτω και να φωνάζει βοήθεια και φυσικά όλοι έτρεξαν στο μέρος του να βοηθήσουν. Θα είναι άραγε αυτός ο λόγος να αποχωρήσει πριν την ώρα του από το παιχνίδι;

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ταλάντσεβ - Η αγανάκτηση του με παίκτη θα τον κάνει να φύγει

Στο επεισόδιο 25/4 στο Survivor 5 αν και οι παίκτες θα έπρεπε να έχουν την ψυχολογία τους ακμαία για το πολύ σημαντικό έπαθλο, που αναμενόταν να κερδίσουν οι εντάσεις δεν έλειψαν. Ο λόγος για την ομάδα των μπλε με τον Τάλα και Εμμανουήλ να βγάζουν ο ένας μαχαίρια στον άλλον.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως είδαμε τον Ρώσσο παίκτη να βγαίνει εκτός εαυτού μιας και ποτέ δεν δημιουργεί εντάσεις και ίντριγκες. Ο Κωνσταντίνος φαίνεται πως έχει βρει το κουμπί του και έτσι ο Γιώργος στην προσωπική του συνέντευξη έβαλε τα κλάματα, φανερά αγανακτισμένος με τον συμπαίκτη του.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι παίκτες με τη μεγάλη ανακοίνωση του Ατζούν

Έναν πραγματικά εντυπωσιακό αγώνα είδαμε στο σημερινό 25/4 επεισόδιο του Survivor 5 με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα με σκοπό να κερδίσουν το πρώτο μεγάλο έπαθλο ταξιδιού. Η ομάδα που τα κατάφερε τελικά με 10-9 ήταν η κόκκινη και έτσι θα βρεθεί σε ένα φοβερό μέρος, μετά από πολύ καιρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι δεν είχαν ιδέα για το τι θα κερδίσουν μέχρι τη στιγμή, που είδαν μπροστά τους τον Ατζούν, ο οποίος ανακοίνωσε πως η νικήτρια ομάδα θα πάει στο Μαϊάμι. Οι παίκτες μόλις άκουσαν το νέο αυτό, ξετρελάθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν δίχως αύριο.

«Θέλετε ένα μεγάλο έπαθλο. Ήρθα ως εδώ, οπότε δεν θα νιώθω καλά αν δεν σας δώσω ένα καλό έπαθλο. Θα είμαι ο παρουσιαστής για σήμερα κι αύριο, οπότε το αποψινό έπαθλο θα είναι κανονικό και το αυριανό καλύτερο. Δώστε μου δύο βήματα κι απόψε είναι το πρώτο. Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, αμέσως μετά το παιχνίδι, φεύγει στο Μαϊάμι» είπε ο Acun Ilicali στο Survivor

Δυο ήταν οι τυχεροί - Ποιοι παίκτες από τους μπλε πήγαν Μαϊάμι παρέα με την κόκκινη ομάδα

To έπαθλο για το Survivor 5 δεν έχει προηγούμενο καθώς η παραγωγή φρόντισε η νικήτρια ομάδα να πάει στο Μαϊάμι. Με τελικό σκορ 10-9 οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν και έτσι θα απολαύσουν για λίγο στιγμές εκτός καλύβας.

Ο Ατζούν αφού τελείωσε ο αγώνας ανακοίνωσε πως οι κόκκινοι θα μπορούσαν να πάρουν μαζί τους έναν αντίπαλό από τους μπλε και εκείνος με τη σειρά του έναν συμπαίκτη τους. Ο Άρης ήταν ο παίκτης που επελέχθη και εκείνος θέλησε να δώσει τη χαρά του ταξιδιού στον Τάλα, με τον οποίο έχει έρθει πολύ κοντά.

Χόρευαν ο ένας πάνω στον άλλον - Τα μαγικά πλάνα από το ταξίδι των παικτών στο Μαϊάμι

To πρώτο μεγάλο έπαθλο για το Survivor 5 είναι γεγονός και η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που στο σημερινό 25/4 επεισόδιο τα κατάφερε και θα βρέθηκε στο Μαϊάμι, παρέα με δύο παίκτες από τη μπλε ομάδα. Η χαρά όλων ήταν ασυγκράτητη αφού μετά από τόσους μήνες ταξίδεψαν εκτός του Άγιου Δομίνικου.

Τα πρώτα πλάνα μάλιστα με τους παίκτες να χορεύουν σε ένα βανάκι αποδεικνύουν πόσο ανάγκη το είχαν όλο αυτό. Μετά τους ξέφρενους και έντονους χορούς, οδηγήθηκαν σε ένα ξενοδοχείο και κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πως επιτέλους θα είχαν τουαλέτα και κρεβάτι. Τις επόμενες ημέρες συνεχίστηκε η διάθεση αυτή με βόλτες στο σκάφος του Ατζούν

Η εξομολόγηση του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον θάνατο των γονιών του

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 26/4 μια αναπάντεχη αλλαγή έλαβε χώρα στο Survivor 5, καθώς απουσίαζε ο Γιώργος Λιανός και στη θέση του, στο πόστο του βρέθηκε ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί. Σημειώνεται ότι ο Έλληνας παρουσιαστής είχε λάβει μερικές μέρες άδεια, ώστε να γιορτάσει τις μέρες του Πάσχα με την οικογένεια του.

Μάλιστα ο Ατζούν αφιέρωσε μερικά λεπτά για να συνομιλήσει με τον κάθε παίκτη. Τότε ο Τάκης αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, που έφυγε από την ζωή, ενώ ο ίδιος βρισκόταν ήδη στο παιχνίδι.

Εκείνη την στιγμή, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού του έδωσε τα συλλυπητήριά του, εξομολογήθηκε πως μπορεί να τον καταλάβει και να τον συναισθανθεί μιας και ο ίδιος έχει χάσει τους γονείς του σε πολύ μικρή ηλικία.

«Έχασα κι εγώ τους γονείς μου όταν ήμουν μικρός και ξέρω πως είναι όταν τους χάνεις. Σε καταλαβαίνω» εξομολογήθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.