Survivor 5 Trailer 25/4: Άφωνοι οι παίκτες - Η ανακοίνωση του Ατζούν φέρνει αναστάτωση στις ομάδες

Σοκαριστικό τραυματισμός για τον Εμμανουήλ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Trailer 25/4: Άφωνοι οι παίκτες - Η ανακοίνωση του Ατζούν φέρνει αναστάτωση στις ομάδες

Το Survivor 5 μπορεί να έμεινε για μερικές μέρες εκτός προγράμματος ΣΚΑΪ λόγω των ημερών του Πάσχα ωστόσο επιστρέφει σήμερα 25/4 με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο, κάτι που φαίνεται από το trailer που έχει κυκλοφορήσει από την Παρασκευή.

Όπως ανακοινώθηκε στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (19/4), ο Γιώργος Λιανός χρειάστηκε να φύγει για κάποιες υποχρεώσεις που είχε στην Ελλάδα (δείτε εδώ με ποιον συναντήθηκε) και έτσι τη θέση του στην παρουσίαση του παιχνιδιού παίρνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έρχεται με μερικά εξαιρετικά δώρα για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Άλλωστε είναι γνωστό πως κάθε φορά που ο Τούρκος παραγωγός αναλαμβάνει την παρουσίαση του παιχνιδιού, τα έπαθλα είναι πολύ μεγάλα και οι παίκτες τον περιμένουν πώς και πώς.

Αυτή τη φορά ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπαίνει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και με την άφιξή του στον χώρο του αγωνίσματος, τους ανακοινώνει πως το έπαθλο που περιμένει την νικήτρια ομάδα είναι ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, κάτι που αν θυμάστε είχε δώσει και πέρυσι στους παίκτες.

Στο μέτωπο της παραλίας, οι εντάσεις στην Μπλε ομάδα καλά κρατούν, με τον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη να ισχυρίζονται πως οι συμπεριφορές άλλαξαν σημαντικά απέναντί τους από την στιγμή που παρέμειναν στον παιχνίδι.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής, έξαλλος με τον Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ τι έγινε μεταξύ τους όταν έκλεισαν οι κάμερες), τον κατηγορεί για διπροσωπία και μάλιστα σχολιάζει πως η στάση του έχει αλλάξει καθώς αυτές τις μέρες θα παρουσιάζει το παιχνίδι ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το trailer του Survivor 5 με τον Ατζούν Ιλιτζαλί