Survivor 5: Έκτακτη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - «Την επόμενη εβδομάδα...»

"Πάγωσαν" οι παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Έκτακτη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - «Την επόμενη εβδομάδα...»

Μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου, στο οποίο αναδείχθηκαν νικητές οι Κόκκινοι, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση στους παίκτες, η οποία αφορά στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως θα αναγκαστεί να λείψει για λίγες μέρες προκειμένου να βρεθεί στην Ελλάδα και έτσι τη θέση του θα πάρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα έρθει με πολύ δυνατά έπαθλα.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την απουσία του από τον Άγιο Δομίνικο

«Πριν φύγετε θέλω να σας ανακοινώσω ότι εγώ θα λείψω για κάποιες μέρες, θα γυρίσω στην Ελλάδα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έρχεται μία πολύ σημαντική εβδομάδα για εσάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ, είμαι σίγουρος και εσείς, τον Ατζούν ο οποίος θα έρθει εδώ και θα παρουσιάσει υπέροχα έπαθλα για εσάς», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ο Λιανός έβαλε τον Τάκη και τον Άρη να ζητήσουν συγγνώμη

Μετά τον μεγάλο καυγά τους στο συμβούλιο του νησιού, η παραγωγή του Survivor 5 αποφάσισε να αποβάλει προσωρινά τον Τάκη και τον Άρη από το παιχνίδι, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι δύο παίκτες επέστρεψαν λίγο πριν τον αγώνα επάθλου.

Ο Γιώργος Λιανός προκειμένου να λυθεί το θέμα, έδωσε τον λόγο στους δύο πρωταγωνιστές, οι οποίοι από τη μεριά τους ζήτησαν συγγνώμη για το ακραίο περιστατικό που σημειώθηκε.

«Θέλω να πω συγγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Τάκης, από τη μεριά του, σχολίασε: «Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και γω στον εαυτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα».