Σοκαριστική η νέα εμφάνιση του Πάνου Μεταξόπουλου - Κάγκελο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας

Η εξομολόγησή του στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαριστική η νέα εμφάνιση του Πάνου Μεταξόπουλου - Κάγκελο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας

Το μεσημέρι της Τετάρτης 11/5 ο Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», όπου εμφανίστηκε πολύ αλλαγμένος. Έναν χρόνο μετά την τηλεοπτική του απουσία ο γνωστός χορογράφος εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι ενώ έχει αφήσει και μούσια.

Η εξομολογητική συνέντευξη του Πάνου Μεταξόπουλου

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ανέφερε πως τα παιδιά του ήταν η κινητήριος δύναμή του και πως ακόμα και τώρα που μεγάλωσαν τα θαυμάζει ακόμα και αν κανένα από αυτά δεν ασχολείται με τον χορό. Ενώ στο παρελθόν έχει παραδεχθεί πως εκείνα ήταν η αιτία να καθυστερήσει το διαζύγιό του.

«Συζητάμε μαζί, με βγάζουν νοκ άουτ στο πρώτο δευτερόλεπτο γιατί δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι αυτός του πατέρα. Εγώ στο παιδί μου το δικό του πρόβλημα δε μπορώ να το λύσω. Υπάρχει αμφισβήτηση. Αυτό που νομίζω εγώ ότι πρέπει να γίνει, για εκείνον δεν πρέπει να γίνει» ανέφερε αρχικά και συνέχισε.

«Δυστυχώς δεν εξέφρασε κανένα από τα δύο παιδιά την επιθυμία να ασχοληθεί με τον χορό. Είναι αργά πια. Στην ηλικία τους στο εξωτερικό οι χορευτές είναι έτοιμοι. Πολλές φορές τα παιδιά μου με δούλευαν γιατί με αποκαλούσαν μπαλαρίνο. Δεν τους αφορά η δουλειά μου».

«Όταν μπήκα μέσα στο χειρουργείο δεν ήξερα αν θα ξαναβγώ»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην περίοδο που κινδύνευσε η ζωή του.

Ο αυστηρός διευθυντής της Ακαδημίας του House of Fame ανέφερε πως πριν αρκετά χρόνια έπαθε κατάθλιψη και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Είχα πάθει ειλεό. Οτιδήποτε ψυχικά κουβαλάμε, σκάνε στο σώμα μας. Κάπως έτσι μου έσκασε πριν 7-8 χρόνια. Δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, είχα περάσει κατάθλιψη και δυστυχώς με χτύπησε εκεί. Κινδύνευσε η ζωή μου. Είχα πάει μόνος μου στο νοσοκομείο και ο πατέρας μου το έμαθε τρεις μέρες μετά από μια νοσηλεύτρια.

Περιμέναμε μήπως ξεμπλεχτεί. Τελικά δεν ξεμπλεκόταν από μόνο του. Την ώρα που ήρθε ο πατέρας μου, με είχαν ντύσει με την μπλε ποδιά που σε πάνε στο χειρουργείο. Όταν έμπαινα μέσα το είχα δει όλο το έργο. Πονούσα τόσο πολύ που δεν με ενδιέφερε τι θα συμβεί, με είχαν βάλει πάνω σε ένα φορείο και ήμουν σαν το ψάρι.

Όταν μπήκα μέσα δεν ήξερα αν θα ξαναβγω. Το χειρουργείο κράτησε τρεις ώρες. Μετά πάλι περιμένεις να λειτουργήσει το σύστημα. Το μόνο που μου είπαν ήταν να περπατάω συνέχεια. Πονούσα πάρα πολύ, ακόμα και τα 5 βήματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Μετά από κάποιες μέρες, ευτυχώς λειτούργησαν».