Cash or trash: Το τεράστιο «επιβλητικό» πλατό της εκπομπής

Η ξενάγηση στους χώρους των γυρισμάτων

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Cash or trash: Το τεράστιο «επιβλητικό» πλατό της εκπομπής

Το πρωί της Τετάρτης (11/5), εμφανίστηκε η Δέσποινα Μοιραράκη (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό σπίτι της) με live μετάδοση στην εκπομπή Breakfast@Star. Η παρουσιάστρια ξενάγησε τους τηλεθεατές στον πλατό, όπου γίνονται τα γυρίσματα της νέας της εκπομπής Cash or Trash αυτό το διάστημα.

H ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη, με την παρουσίαση της νέας εκπομπής του Star. Σε λίγο καιρό θα κάνει πρεμιέρα. Πρόκειται για μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Μετά το βρετανικό BBC, το γαλλικό FRANCE 2 και το γερμανικό ZDF, το Star παρουσιάζει την πρώτη εκπομπή, που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα και τις αντίκες!

Αρχικά, σύστησε στο κοινό τον εκτιμητή του Cash or Trash, Θάνο Λούδο Στη συνέχεια, μίλησε για όσα θα δούμε στην εκπομπή της. Ο συνεργάτης της εξήγησε αναλυτικά την όλη διαδικασία της δημοπρασίας. Η Δέσποινα Μοιραράκη τόνισε πως θα υπάρχουν πολλές ανατροπές, που δε περιμένουμε.

Η ξενάγηση στο νέο πλατό της Μοιραράκη

Έπειτα, ξεκίνησε η ξενάγηση. Το Ίδρυμα Σπύρου Λοβέρδου και οι ξεχωριστοί χώροι θα φιλοξενήσουν τα γυρίσματα. Στον πρώτο χώρο γίνονται οι εκτιμήσεις και στη συνέχεια τα αντικείμενα περνάνε εκεί όπου υπάρχουν οι αγοραστές, οι buyers, οι πέντε εξιδεικευμένοι συλλέκτες κι έμποροι.

«Οι buyers δεν ξέρουν τι είναι το αντικείμενο, αφού είναι σκεπασμένο. Δεν ξέρουν την τιμή που έχει δώσει ο εκτιμητής», εξήγησε η Δέσποινα Μοιραράκη στον αέρα της εκπομπής, ενώ πρόσθεσε ότι αντικείμενο πωλήθηκε 1.500 ευρώ!

Στον αέρα το trailer

Έχεις ξεχασμένα αντικείμενα στο πατάρι που σκέφτεσαι να πετάξεις; Κάποιο ιδιαίτερο αναμνηστικό μιας άλλης εποχής; Κάτι συλλεκτικό που θέλεις να πουλήσεις; Είσαι στο σωστό μέρος για να το παζαρέψεις και να κερδίσεις χρήματα! Στη νέα εκπομπή του Sταr που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Βρετανία, πέντε αγοραστές είναι πρόθυμοι να διεκδικήσουν τα αντικείμενα που θέλουν να βάλουν στην συλλογή τους! Είστε έτοιμοι;