«Αυτό που λέει να το προσέξει» - Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά

Σχολίασε τα λεγόμενά του στο After Dark

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτό που λέει να το προσέξει» - Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος επέστρεψε κανονικά μετά την περιπέτεια υγείας του, στον "αέρα" της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 11/5, μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark.

Ο πρώην Bachelor αναφέρθηκε σε μία ερώτηση που είχε κάνει ο ίδιος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την σχέση του με την νικήτρια του ριάλιτι, Αθηνά, όπου ζητούσε να μάθει εάν έχουν ολοκληρώσει την σχέση τους. Ο Παππάς υποστήριξε πως αυτό ήτανη πολύ προσβλητικό για την σύντροφό του και πως η απάντηση που έδωσε δεν ικανοποίησε τον συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου.

Έτσι, στο τέλος του βίντεο, ο Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και απάντησε με έντονο ύφος πως μία τέτοια ερώτηση δεν αποτελεί προσβολή, καθώς όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Αλέξη Παππά

«Ο Ανδρέας πιστεύω ότι είναι πανέξυπνος, αλλά εκείνη τη μέρα έκανε ένα φάουλ. Την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα με ρώτησε αν έχουμε ολοκληρώσει με την Αθηνά τη σχέση μας. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο σήκωνε μια απάντηση, μάλλον δεν του άρεσε η απάντηση που του έδωσα.

Αλλά όπως αυτή η ερώτηση μπορεί να προσβάλει μια γυναίκα, έτσι όφειλα να υπερασπιστώ την Αθηνά», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς και συμπλήρωσε: «Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του Ανδρέα ίσως να έλεγα τα ίδια».

«Όταν τον ρώτησα, δεν τον ρώτησα ως ροζ ιστορία ή κλειδαρότρυπα. Τον ρώτησα ότι αυτή η εκπομπή καταλήγει σε μια σχέση, αν ολοκλήρωσαν, γιατί έχω μια άποψη ότι ήταν χειριστικός με τις γυναίκες.

Από πότε ως πότε αν ολοκληρώσουν δύο άνθρωποι τη σχέση προσβάλεις τη γυναίκα ή η γυναίκα προσβάλει τον άντρα; Αυτό που λέει να το προσέξει. Το να είσαι με μια γυναίκα και να ολοκληρώσεις τη σχέση δεν είναι προσβολή», τόνισε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

''Άστραψε και βρόντηξε'' για την εμφάνιση της Αμάντα στον ημιτελικό της Eurovision

Το βράδυ της Τρίτης 10/5 ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2022 και μεταξύ των χωρών, που προβλήθηκαν τραγούδησε και η Αμάντα, η οποία κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού. Η αλήθεια είναι πως η Ελληνίδα εκπρόσωπος έβαλε τα δυνατά της και αυτό φάνηκε από την πολύ καλή σκηνική παρουσία της αλλά και από τα επικά σχόλια, που έλαβε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όμως μέσα από το πάνελ του Super Κατερίνα, που συμμετέχει σχολίασε την εμφάνιση της την Τετάρτη 11/5, όχι με τα καλύτερα λόγια θα έλεγε κανείς. Αστοχίες διέκρινε ο τόσο στην παρουσία και το στήσιμο της αλλά και κάποιες φωνητικές δυσκολίες, πράγματα που όπως ανέφερε δεν είχε δει να συμβαίνουν στις αρχικές πρόβες.

«Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού.... Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”. Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια.

Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.