Η Κατερίνα Καραβάτου μας δείχνει πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της Αρίωνα

Ένας γλύκας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καραβάτου μας δείχνει πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της Αρίωνα

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια τρυφερή μανούλα, που τις περισσότερες φορές που μιλάει για τα παιδιά της έχει μια βαθιά συγκίνηση. Ο χωρισμός της με τον μπαμπά των παιδιών φαίνεται να είναι βελούδινος και πλήρως πολιτισμένος και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις, που κατά καιρούς κάνουν και οι δύο.

Αυτό που έχουμε αντιληφθεί ωστόσο από τις αναρτήσεις των δύο γονιών στο instagram είναι πως δε θέλουν να αποκαλύπτουν τα πρόσωπα των παιδιών τους. Το post όμως της παρουσιάστριας για τα γενέθλια του γιου της έκανε την ανατροπή, καθώς είδαμε μεγάλο μέρος από το προσωπάκι του. Η αλήθεια είναι πως είναι ένας γλύκας και αυτό το καταλαβαίναμε και από τις προηγούμενες φωτογραφίες, με τα δώρα που του έκανε η μαμά του.

Η Κατερίνα Καραβάτου μας δείχνει πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της Αρίωνα

«Κοιτώντας σε, μαθαίνω να προχωρώ σωστά, με αγάπη, ειλικρίνεια, τρυφερότητα και δύναμη. Σκέψεις του τώρα, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, ακριβώς έξι χρόνια από την στιγμή που σε πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου. Θα κάνω τα πάντα για να είσαι χαρούμενος. Χρόνια πολλά υπέροχε ατρόμητε πολεμιστή μου!».

"Στην Γαλλία ήμουν για τον..." - Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου μετά το ταξίδι της

Στην Γαλλία ταξίδεψε για τις ημέρες του Πάσχα η Κατερίνα Καραβάτου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει με ποιους ήταν μαζί, μιας και τα παιδιά της βρισκόντουσαν στην Κρήτη με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη.

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο την "τσάκωσε" η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, όπου έκανε δηλώσεις για τις διακοπές της.

«Πήγα... για τον Μακρόν βασικά. Να δω πώς είναι η κατάσταση εκεί και τι συμβαίνει. Πέρα από την πλάκα, δεν ήθελα να πάω σε καμία από τις δύο ιδιαίτερες πατρίδες μου, ήθελα να πάω να ηρεμήσω λίγο», ανέφερε.

Ενώ στη συνέχεια, απάντησε σχετικά με το ελληνικό Πάσχα, το οποίο λατρεύει, αλλά και τα παιδιά της, τονίζοντας πως θα σπεύσει να τσουγκρίσει μαζί τους τα αβγά, που έβαψαν μαζί.