«Να πλαντάξω...» - Συγκλονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα για τον θάνατο της μητέρας της

Τι τι δυσκόλεψε περισσότερο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να πλαντάξω...» - Συγκλονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα για τον θάνατο της μητέρας της

H Mπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ελένη την Τετάρτη 11/5 και αφού κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη άνοιξε την καρδιά της και ένιωσε άνετα να μιλήσει για πιο προσωπικά της θέματα, με το πιο ιδιαίτερο αυτό, που αφορά στο θάνατο της αγαπημένης της μητέρας.

Η παρουσιάστρια έχει ξανακάνει αναφορά για το πένθος που βίωσε και έχει μιλήσει για το πιο δύσκολο κομμάτι σε όλο αυτό. Τη φορά αυτή μάλιστα αποκάλυψε πως είναι περίεργο να πρέπει να σταθείς στο ύψος σου και να συνεχίζεις να κάνει τη δουλειά σου, στην προκειμένη, τον άλλον άνθρωπο να γελάει, ενώ βρίσκεσαι σε μια από τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα για τον θάνατο της μαμάς της

«Το πιο δύσκολο ήταν η απώλεια της μητέρας μου. Είναι το πιο δύσκολο να το διαχειριστείς, πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε, η αλήθεια είναι, στην οικογένεια, γιατί από πριν είχε ξεκινήσει. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, πολύ δύσκολο. Και δεν ήθελα ούτε να βγω και να πλαντάξω στο κλάμα, γιατί κάνω μια δουλειά εκεί και ο κόσμος με βλέπει γιατί προσφέρω χαρά. Χαρά θέλετε; Χαρά θα σας δώσουμε!», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έλειψα κάποιες μέρες που σε βοηθάνε να επανέλθεις με έναν τρόπο. Ίσως επειδή υπήρχε το διάστημα πριν που η μητέρα μου ήταν άρρωστη και με βοήθησε να το βιώσω λίγο νωρίτερα πριν φτάσει να συμβεί το γεγονός. Την είχα πενθήσει, με έναν τρόπο, εγώ τη μητέρα μου ήδη».

Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (25/4) η Μπέττυ Μαγγίρα υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τον Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού σε γιορτινό mood καθώς καλημέρισε τους τηλεθεατές της με έναν επικό χορό.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια του OPEN διάβασε το γράμμα που είχε αφήσει ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος πριν φύγει από τη ζωή το 1995, δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.

Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε on air: «Συγκινούμαι πάρα πολύ, όχι μόνο επειδή είμαι μάνα, συγκινούμαι με ένα παιδί που ήταν τόσο μικρό, πάλευε με την ίδια του την ασθένεια και είχε αυτό το κουράγιο και το όραμα να φτιάξει έναν κόσμο καλύτερο για τα παιδιά, ο μικρός Ανδρέας. Θέλει τέτοια δύναμη ψυχής».