«Με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα...» - Ο Θοδωρής Μαραντίνης "λύνει" τη σιωπή του για την ψυχοθεραπεία

Στην αρχή της θεραπείας ένιωθε ενοχικά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα...» - Ο Θοδωρής Μαραντίνης

Το μεσημέρι της Τετάρτης 11/5 ο ταλαντούχος frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, που πρόσφατα πραγματοποίησε ταξίδι με την Σίσσυ Χρηστίδου και τα παιδιά τους, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη και μίλησε έξω από τα δόντια για πολλά θέματα, μεταξύ άλλων και για ένα που αποτελεί ταμπού για πολλούς μέχρι και σήμερα, αυτό της ψυχοθεραπείας.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης στην αρχή της θεραπείας του ένιωθε πολύ ενοχικά

«Μου έπεσαν πολλά πράγματα μαζί, γι’ αυτό ξεκίνησα ψυχοθεραπεία αλλά είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία πήγα πολύ ενοχικά γιατί πήγα και είπε έχω πρόβλημα. Ένιωθα ότι φταίω για τα πάντα. Στην πρώτη μου συνεδρία ήμουν προβληματισμένος, αλλά άργησα να μπω σε συναίσθημα»

«Ο δεύτερος άξονας για τον οποίο πήγα στον ψυχολόγο, γιατί ταυτίστηκε λίγο με τη γέννηση του πρώτου παιδιού. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη και με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι πρέπει πριν να λύσω τα θέματά μου για να μην τα περάσω στα παιδιά μου», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Τώρα νιώθω αρκετά καλά, έχουν αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα και θεωρώ ότι έχω βρω ένα δρόμο και μία κατεύθυνση που μου ταιριάζει περισσότερο και μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει καλύτερα».

Η αναφορά της Χρηστίδου στον Μαραντίνη στον αέρα του MEGA

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας που την Κυριακή 8/5, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια αναφορά στα παιδιά της, αλλά και στον πρωην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Μπορεί η ίδια πριν από λίγες ημέρες να έχασε τη δική της μαμά, όμως οι δυο γιοι της της δίνουν δύναμη.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες. Να τις χαίρεστε, να μας χαίρονται. Να είμαστε γερές και δυνατές μέσα σε όλους τους ρόλους μας. Να τις χαίρεστε όσοι τις έχετε ακόμα εκεί έξω», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν στο σπίτι ο Φίλιππος με έναν φίλο του και μου λέει ο φίλος του πήγα και πήρα ένα δώρο στη μαμά μου. Λέω “Φίλιππε;” και μου απαντάει “μαμά αγκαλιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, εσύ το λες”. Ο μικρός δεν μπορεί να συνδέσει ακόμα πότε είναι η γιορτή, το πετάω εγώ. Φροντίζει ο μπαμπάς τους τέτοιες μέρες, τους βάζει και ετοιμάζουν πράγματα. Τα περιμένω» είπε.