Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι της Χρηστίδου με τον Μαραντίνη στο Ντουμπάι

Τους έκανε καλό αυτή η συνάντηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι της Χρηστίδου με τον Μαραντίνη στο Ντουμπάι

H Σίσσυ Χρηστίδου δεν άφησε τις γιορτές του Πάσχα να περάσουν χωρίς νόημα καθώς αποφάσισε να κάνει δώρο στους γιους της ένα μοναδικό ταξίδι, που χρόνια ζητούσαν. Στο Ντουμπάι βρέθηκαν λοιπόν και όχι οι 3 τους, καθώς στην παρέα τους είχα μαζί τον μπαμπά των παιδιών, Θοδωρή Μαραντίνη.

Είναι πολύ όμορφο το γεγονός πως παρά τον χωρισμό τους, το ζευγάρι διατηρεί πολύ όμορφες και πολιτισμένες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Αυτό δεν είναι μια απλή φήμη καθώς οι τελευταίες αναρτήσεις της παρουσιάστριας στο instagram από το ταξίδι τους αποδεικνύει το πόσο καλά περνάνε αλλά και το πόσο είχαν ανάγκη να απομακρυνθούν από τη ρουτίνα τους στην Ελλάδα.

Οι φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με τους γιους της στο Ντουμπάι

"Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πλαντάξω στο κλάμα" - Συναισθηματικά φορτισμένη η Χρηστίδου για τον γιο της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε έναρξη το πρωί του Σαββάτου 26/3 στο Χαμογέλα και Πάλι με έναν ιδιαίτερο και ταυτόχρονα συγκινητικό τρόπο. Η παραγωγή συγκεκριμένα επέλεξε με ένα τραγούδι να κάνει την παρουσιάστρια να έρθει λίγο πιο κοντά στο συναίσθημα της μιας και αυτό της συμβαίνει συχνά είτε στην εκπομπή είτε στα social media με οικογενειακές αναρτήσεις.

Το τραγούδι «Το σ’ αγαπώ θα πει» ήταν εκείνο που η Σίσσυ έχει συνδυάσει με τον γιο της Μιχαήλ, μιας και ήταν αυτό το τραγούδι, που είχε μάθε στον παιδικό σταθμό και το σχετικό βιντεάκι από τότε είναι κάτι πολύ τρυφερό για εκείνη.

«Είναι πολύ αγαπημένο τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι που το έμαθε στον παιδικό σταθμό ο Μιχαήλ και ήταν πολύ μικρός όταν μου το τραγούδησε, το βίντεο δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δω και να μην πλαντάξω στο κλάμα», δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι συνεργάτες της όπως ήταν φυσικό δεν μπόρεσαν να μην την… περιπαίξουν, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να της λέει με χιούμορ: «Ωχ ξέρω είναι συγκινητική ιστορία».