«Πέταξε τα πράγματα μου από το καμαρίνι στην πίστα!» - Το ασύλληπτο περιστατικό της Λίτσας Γιαγκούση

Ο ανταγωνισμός που έχει βιώσει από συναδέλφους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πέταξε τα πράγματα μου από το καμαρίνι στην πίστα!» - Το ασύλληπτο περιστατικό της Λίτσας Γιαγκούση

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε μια εφ' όλης της ύλης και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη η Λίτσα Γιαγκούση. Η γνωστή τραγουδίστρια, που πάντα μιλά με ειλικρίνεια όπως έκανε και πρόσφατα για την κόντρα της με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο τους και πως τον έχει βιώσει η ίδια από συναδέλφους.

Το άγνωστο περιστατικό της Λίτσας Γιαγκούση

Έχεις βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους σου;

Έχω δεχτεί ανταγωνισμό από συναδέλφους, αλλά προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι και να μην στέκομαι σε αυτά. Μου έχουν συμβεί διάφορα. Όπως για παράδειγμα, μια συνάδελφος μου είχε πετάξει όλα τα πράγματα από το καμαρίνι. Θυμάμαι είχα γενική πρόβα κι όλα μου τα προσωπικά αντικείμενα τα είχε βγάλει από το καμαρίνι και τα είχε πετάξει στην πίστα.

Δεν ξέρω ακόμα για ποιο λόγο το έκανε. Είχα γίνει έξαλλη. Ήξερα ποια κοπέλα το είχε κάνει, αλλά προσποιήθηκα ότι δεν γνώριζα, καθώς δεν μπορούσα να το αποδείξω. Μπορώ να σου πω ότι αργότερα με αυτό το κορίτσι γίναμε φίλες, αλλά δεν της είπα ποτέ τίποτα. Δεν ξέρει ότι γνωρίζω ότι το έκανε εκείνη.

Το ασύλληπτο περιστατικό της Λίτσας Γιαγκούση

Θα έκανες μια συνεργασία που δεν θα ήθελες, καθαρά για οικονομικούς λόγους;

Εξαρτάται από το ποιοι θα ήταν οι λόγοι για τους οποίους δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Θεωρώ ωστόσο πως όχι, δεν θα το έκανα. Μπορεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις να το προσπαθούσα, αν ένιωθα ότι αυτή η δουλειά θα μου έκανε καλό. Να σου πω σε αυτό το σημείο, ότι το οικονομικό ήταν πάντα το τελευταίο που με απασχολούσε.

''Λύγισε'' για την διπλή απώλεια που έζησε

Η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων στο αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά και στη συγκλονιστική απώλεια δύο πολύ αγαπημένων της προσώπων που την συνέτριψε. Η ίδια, σε αυτή της την αναφορά ''έσπασε'' και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Μέσα στο 2021 έχασα και τα δυο μου αδέλφια, δυστυχώς. Ο πρώτος μου αδελφός ήταν αναμενόμενο να φύγει, ήταν άρρωστος και κάπου το περιμέναμε», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Γιαγκούση και πρόσθεσε:

«Ο δεύτερος αδελφός μου έφυγε ξαφνικά μέσα σε οχτώ μήνες. Και αυτό ήταν που μας αποτελείωσε».