«Κάποιοι ξέρουν τα δικά τους ονόματα» - Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξηγεί τι είπε στους γιους του για την αναγνωρισιμότητά του

«Το παιδί δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάποιοι ξέρουν τα δικά τους ονόματα» - Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξηγεί τι είπε στους γιους του για την αναγνωρισιμότητά του

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, και πέρα από την ψυχοθεραπεία, μίλησε για τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με την Σίσσυ Χρηστίδου και τον τρόπο που τους εξήγησαν την αιτία που ο κόσμος τους αναγνωρίζει και τους μιλάει στον δρόμο.

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως ξεκίνησαν να τους μιλούν για το γεγονός ότι κάποιοι άγνωστοι, ουσιαστικά, τους χαιρετούν όταν βρίσκονται έξω και πολλοί από αυτούς μπορεί να γνωρίζουν και τα ονόματα των παιδιών, αλλά αυτό οφείλεται στο επάγγελμα και μόνο. Βέβαια, τόνισε πως όταν έχεις ενα μικρό παιδί και πολλοί έρχονται να βγάλουν φωτογραφία, για το μικρό μέλος της οικογένειας δεν είναι εύκολο να καταλάβει τι συμβαίνει.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

«Σε έναν πρώτο χρόνο η κουβέντα που τους κάναμε ήταν γιατί κάποιος χαιρετάει τη μαμά και τον μπαμπά στο δρόμο. Κάποιοι ξέρουν και τα δικά τους ονόματα και τους χαιρετάνε, οπότε έπρεπε να εξηγήσουμε γιατί.

Όταν σε σταματάει κάποιος και σου ζητάει να βγάλετε φωτογραφία και έχεις και το παιδί μαζί, το παιδί είναι μικρό δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται. Όταν μεγάλωσαν λίγο και άρχισαν να καταλαβαίνουν, τούς εξηγήσαμε πως αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά που κάνει η μαμά και ο μπαμπάς», είπε ο ίδιος.

Επική στιγμή on air - Ο τραγουδιστής τηλεφώνησε στην Χρηστίδου

Στο επεισόδιο του «Masked Singer» στις 7/4 μπορεί να υπήρξαν εντάσεις στην κριτική επιτροπή ωστόσο οι μαντεψιές συνέχισαν να είναι αρκετές. Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έβαλε κάτω όλα τα στοιχεία και πίστευε ότι το cyber girl που τραγούδησε ήταν η πρώην σύζυγός του, Σίσσυ Χρηστίδου.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά; Θες να μου πεις πού είναι τα παιδιά; Θα πάρω τηλέφωνο παιδιά!» Όπου λίγο αργότερα τον είδαμε να την παίρνει τελικά τηλέφωνο όπου ανέφερε «Παιδιά δεν απαντάει!».