Η σπάνια αποκάλυψη της Χριστίνας Τσάφου για τον Χάρη Ρώμα - «Είναι ένας...»

«Όταν άκουσε για το πρόβλημα υγείας, με φώναξε να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η σπάνια αποκάλυψη της Χριστίνας Τσάφου για τον Χάρη Ρώμα - «Είναι ένας...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 11/5 η Χριστίνα Τσάφου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον συνάδελφο της, Χάρη Ρώμα καθώς και τον ρόλο ως μητέρα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για το κίνημα #metoo όπου απασχόλησε όσο τίποτα άλλο.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Τσάφου

«Έχω περάσει πολύ καλά στο Καφέ της Χαράς. Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας κύριος, ένας τζέντλεμαν. Σε κάποια δύσκολη στιγμή με άκουσε στο τηλέφωνο που μιλούσα για ένα πρόβλημα υγείας, που είχα μέσα στο σπίτι μου, με φώναξε κατευθείαν να με βοηθήσει και με έστειλε ο ίδιος σε γιατρό αν και ήμασταν ακόμα στο πρώτο έτος της σειράς. Με έχει εντυπωσιάσει ο χαρακτήρας του.

Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα και ήθελα μάλιστα να κάνω και πολλά παιδιά, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω. Έχω ένα παιδί μόνο. Προσπάθησα να μεγαλώσω τον γιο μου σαν να έχω και άλλα παιδιά για να μην τον κάνω κακομαθημένο και να μην είμαι μια αρρωστημένη μάνα».

"Αηδία μου έχει προκαλέσει, πολύ σκοτεινό πράγμα!" - «Καταπέλτης» η Χριστίνα Τσάφου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 2/3, μίλησε η αγαπημένη στο κοινό και ταλαντούχα Χριστίνα Τσάφου. Λόγω των ημερών και καθώς πλησιάζουν οι μέρες για να ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ήταν επόμενο να ερωτηθεί και η ηθοποιός.

Είναι γνωστό άλλωστε πως οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν πολλάκις, επομένως μπορεί να έχει κάποια άποψη και να τοποθετηθεί επί του θέματος, όπως έχουν κάνει και άλλοι συνάδελφοι του Πέτρου Φιλιππίδη τον τελευταίο καιρό.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές. Γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί στο θέατρο.

Ένιωσα θλίψη, κρίμα, κρίμα! Ένας άνθρωπος που τα είχε όλα, ξαφνικά βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Λυπάμαι πάρα πολύ. Λυπάμαι για όλη αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Απίστευτο.

Είχε πολλά νεύρα ο Πέτρος, ήταν χειμαρρώδης, ασυγκράτητος κάποιες φορές, πάνω στη δουλειά, πάνω στην πρόβα. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που ποιος μπορεί να το φανταστεί; Πολύ σκοτεινό πράγμα. Αυτά είναι εγκλήματα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Τσάφου και στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του ήταν σαφής:

Όχι, όχι δεν θα συνεργαζόμουν. Δεν θα συνεργαζόμουν γιατί όλο αυτό το πράγμα μου έχει προκαλέσει αηδία.