Η Τζούλια Νόβα "έριξε" το instagram - Έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της πέντε μηνών κόρη της

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Μιχάλη Βιτζηλαίο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγο καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους. (Δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους)

Το γνωστό μοντέλο έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε επιλέξει φανερά τόσο καιρό να μην δείξει στο διαδίκτυο το προσωπάκι του μωρού της, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης 11/5 μοιράστηκε στους διαδικτυακούς της φίλους μια σπάνια φωτογραφία όπου φαίνεται το πρόσωπο της κούκλας κόρης της, Δάρεια.

Η τρυφερή ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

Έχει βρει τον τρόπο - Με αυτό το γεύμα κατάφερε να ''στεγνώσει'' η Νόβα μετά την εγκυμοσύνη της

Η Τζούλια Νόβα έχει χωρίς αμφιβολία το σώμα, που έχει κάθε μοντέλο και σε πολλούς έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο γρήγορα επανήλθε μετά τη γέννα. Δε της πήρε πολύ να βρει τους ρυθμούς που ακολουθούσε πριν κάνει το πρώτο της παιδάκι και το μυστικό, που ακολουθεί καθημερινά στην διατροφή της σας το έχουμε βρει.

Μάλιστα το πόσο στρατιώτης είναι και το πόσο προσπαθεί να μην ξεφεύγει από το πλάνο της αποδείχθηκε μέσα από το story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας σε όλους τους φίλους της πως δεν κοροϊδεύει. Ένα πιάτο με λίγο ψάρι και σαλάτα ήταν αυτό, που διάλεξε το μοντέλο να φάει και έτσι δίνει κουράγιο σε πολλούς και πολλές, πως με θέληση όλα γίνονται.

Το υγιεινό γεύμα της Τζούλιας Νόβα

Τζούλια Νόβα