Η Νάντια Μπουλέ αντλεί γάλα για την κόρη της από το καμαρίνι - Η συγκλονιστική φωτογραφία

«Σήμερα τρέχουμε να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Νάντια Μπουλέ αντλεί γάλα για την κόρη της από το καμαρίνι - Η συγκλονιστική φωτογραφία

Η Νάντια Μπουλέ είναι μια νέα μανούλα, η οποία δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλες μανούλες πως γίνεται να τα συνδυάζει όλα μαζί. Μπορεί η κόρη της Σεμέλη να είναι μόλις 10 μηνών όμως εκείνη ως μια πολυάσχολη γυναίκα πηγαίνει και σε πρόβες αλλά παράλληλα ετοιμάζει την εκπομπή της.

Μια συνήθεια, εκτός από τα τρυφερά παιχνίδια με την μικρούλα της, είναι αυτή του θηλασμού και από βλέπουμε δεν την διακόπτει ποτέ. Μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα story μας έδειξε πως αντλεί γάλα για το παιδί με ειδικό θήλαστρο, ώστε να ταϊστεί τις ώρες, που δεν είναι μαζί και δεν υπάρχει εκ των πραγμάτων δυνατότητα θηλασμού.

Η Νάντια Μπουλέ αντλεί γάλα για την κόρη της από το καμαρίνι

«Σήμερα τρέχουμε να τα προλάβουμε όλα και να αφήσουμε φαγητό για τη μικρή Σεμέλη! #momlife» γράφει η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ

«Την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα»

Αποκαλύψεις για τον τοκετό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έκανε η Νάντια Μπουλέ. Η ίδια πραγματοποιήσε ένα Q&A και απάντησε όλες τις ερωτήσεις των ακολούθων της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός τόσο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και μετά την γέννηση της πριγκίπισσας της, κάνει συχνά αναρτήσεις και μοιράζεται τα πάντα.

Αυτή τη φορά, η ίδια είχε λίγο χρόνο και έτσι τον εκμεταλλεύτηκε, απαντώντας στις απορίες των διαδικτυακών της φίλων, μια από τις οποίες αφορούσε τον λόγο που δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το όνομα της κόρης της.

«Ο τοκετός κράτησε συνολικά 10-11 ώρες, αλλά ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και χωρίς πόνο. Μάλλον για αυτό πέρασε γρήγορα. Τις περισσότερες ώρες ήμασταν στο δωμάτιο με τη μαία και τον γιατρό και λέγαμε ιστορίες από τη ζωή και τη δουλειά μας. Απλώς κάποια στιγμή μου είπε: «Ήρθε η ώρα, σπρώξε»».

Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό».

Νάντια Μπουλέ αποκάλυψη για τον τοκετό ανάρτηση

Νάντια Μπουλέ αποκάλυψη για τον τοκετό