«Υπήρχε μια αντιπαλότητα» - Αθέατη πλευρά από την κοινή ζωή Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ

Έτσι ξεκίνησαν όλα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Υπήρχε μια αντιπαλότητα» - Αθέατη πλευρά από την κοινή ζωή Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ

O Mάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος στο The 2night show την Τετάρτη 11/5 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην αγαπημένη του ηθοποιό και φίλη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο ηθοποιός πάντα τη θυμάται με πολύ γλυκιά ανάμνηση και κάθε του συνέντευξη είναι μια αποκάλυψη για το πρόσωπο της.

Αυτή τη φορά μεταφέρθηκε στην εποχή που δεν ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Παπαμιχαήλ και όπως τόνισε στα πρώτα γυρίσματα ήταν εχθρικοί και με μια έντονη κόντρα ανάμεσα τους. Το κοινό ωστόσο τους ήθελε μαζί απλώς εκείνοι δε μπορούσαν με τίποτα να φανταστούν όλα αυτά, που ήρθαν στη ζωή τους στη συνέχεια. Τελικά οι εντάσεις αυτές έφεραν έναν λαμπερό γάμο και μια κοινή ζωή με το παιδί τους.

Οι δηλώσεις του Δελαπόρτα για τις αρχικές σχέσεις Παπαμιχαήλ και Βουγιουκλάκη

«Στις πρώτες ταινίες της Αλίκης με τον Παπαμιχαήλ, όπως είναι η «Αλίκη στο ναυτικό», δεν μίλαγαν στα περισσότερα γυρίσματα. Δεν μίλαγαν, υπήρχε μια αντιπαλότητα και ο Δημήτρης είχε τσαγανό. Δηλαδή δεν ανεχόταν πολλά πολλά. Στην «Αλίκη στο ναυτικό», στην «Μανταλένα», στην «Αστέρω» είναι πολλά προβλήματα».

Έτσι λοιπόν ο Αλέκος Σακελλάριος πρέπει να πούμε πως τους τα έφτιαξε στα πρώτα γυρίσματα γιατί δεν μιλούσαν καθόλου. Βρήκε έναν τρόπο και τους έφερε πιο κοντά. Τους ήθελε όμως ο κόσμος μαζί. Με το που έκανε η Αλίκη μόνη της ταινία ή ο Παπαμιχαήλ μόνος του ταινία έπεφταν τα εισιτήρια.

Όταν έκαναν μαζί τα εισιτήρια ανέβαιναν οπότε ο κόσμος τους ήθελε αναγκαστικά μαζί» συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Με την Βουγιουκλάκη όσο συνεργαστήκαμε...»

Η Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε βρέθηκε την Τρίτη 29/3 στον καναπέ στο Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε με γνωστούς συναδέλφους του. Ο ηθοποιός έχει βιώσει τεράστια επιτυχία με τις ταινίες, τα σίριαλ και τις θεατρικές παραστάσεις, που τον έχουμε δει να συμμετέχει.

Αποκαλυπτικός ιδιαίτερα ήταν αναφέροντας πως στα χρόνια δεν έκανε σημαντικές φιλίες στο χώρο, καθώς οι περισσότερες περιορίζονταν στο επαγγελματικό, όπως και με τη Βουγιουκλάκη. Έχει άλλωστε περιγράψει πως οι σχέσεις του με τις γυναίκες ήταν δύσκολες για πολύ συγκεκριμένους λόγους και ίσως για αυτό να δυσκολεύτηκε να κάνει φιλίες.

«Απλά περάσαμε καλά με την Αλίκη όσο συνεργαστήκαμε, δεν κάναμε παρέα. Συνήθως δεν έκανα παρέες, ήμαστε περισσότερο γνωστοί με τους ηθοποιούς. Τελείωνε η σεζόν, χανόντουσαν εκείνοι, πήγαιναν σε άλλες δουλειές, είναι λίγο περίεργο αυτό.

Ίσως ήμουν μοναχικό παιδί εγώ, είχαμε τη δυστυχία της κατοχής και της μετέπειτα κατάστασης που ήταν τραγική με τον εμφύλιο. Με όλο αυτόν τον πόνο λίγο μαζεύτηκα. Με τη Μάρω Κοντού είμαστε φίλοι, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Δεν θυμάμαι να με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, δεν θυμάμαι να ασχολήθηκαν πολύ μαζί», λέει επίσης ο Γιώργος Κωνσταντίνου.