Eurovision 2022: «Δεν κατάλαβα γιατί...» - «Καταπέλτης» η Εύη Δρούτσα για την Αμάντα Γεωργιάδη

«Πρώτα δεν έχουν το δικαίωμα οι άνθρωποι που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα; »

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: «Δεν κατάλαβα γιατί...» - «Καταπέλτης» η Εύη Δρούτσα για την Αμάντα Γεωργιάδη

Λίγες ώρες μετά την πρόκριση της Αμάντα Γεωργιάδη στον τελικό της Eurovision, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Εύη Δρούτσα σε βραδινή της έξοδο, η οποία απασφάλισε για την φετινή ελληνική συμμετοχή, ενώ δεν μάσησε τα λόγια της και για τον Good Job Nicky.

Καταπέλτης η Εύη Δρούτσα για τη συμμετοχή της Αμάντα στην Eurovision

Μάλιστα η στιχουργός τόνισε ότι εκείνος θα έπρεπε να ταξιδέψει στο Τορίνο και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ενώ άφησε αιχμές και για τον λόγο που δεν επιλέχθηκε να το κάνει.

«Είχαμε τον Good Job Nicky. Μπορούσαμε να πάμε με αυτόν στη Eurovision, δεν κατάλαβα γιατί δεν πήγαμε. Επειδή είναι γιος του Πάριου;

Πρώτα δεν έχουν το δικαίωμα οι άνθρωποι που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα; Καλό είναι να ψηφίζει το κοινό; H Ελλάδα έχει πάρα πολύ καλές φωνές και είναι ντροπή μας που δεν έχουμε αυτούς τους ανθρώπους μπροστά» δήλωσε η Εύη Δρούτσα.

Πού θα γίνει ο επόμενος Διαγωνισμός αν νικήσει η Ουκρανία;

Τα στοιχήματα την δίνουν απόλυτο φαβορί για την νίκη της Eurovision 2022. Η πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό επιβεβαιώνει τις στοιχηματικές, αλλά ίσως κάποιοι ξεχνούν ότι η Ουκρανία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, καθώς εδώ και 3 μήνες η Ρωσία έχει εισβάλλει παράνομα. (Δείτε την εμφάνιση της Ουκρανίας στον α' ημιτελικό)

Και μπορεί ο πόλεμος στην Ουκρανία να φέρνει πολλά προβλήματα στο τραπέζι, όμως όσον αφορά τον μουσικό Διαγωνισμό δημιουργείται ένα βασικό ερώτημα. Που θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2023 αν κερδίσουν οι Kalush Orchestra.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο Breakfast@Star ο Τάσος Μπιμπισίδης, η απάντηση έρχεται από τους Σουηδούς, οι οποίοι έχουν διαθέσει ήδη ένα χώρο στην Στοκχόλμη και έχουν επικοινωνήσει με την ουκρανική αποστολή, εκφράζοντας την επιθυμία να φιλοξενήσουν εκείνοι τον διαγωνισμό, στην περίπτωση που νικήσει η Ουκρανία.