Σε κέντρο αποκατάστασης στην Γαλλία η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Το βίντεο που δημοσίευσε χωρίς μάσκα

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε κέντρο αποκατάστασης στην Γαλλία η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Το βίντεο που δημοσίευσε χωρίς μάσκα

Στην Γαλλία σε κέντρο αποκατάστασης με ιαματικά νερά που βοηθούν την ανάπλαση του δέρματός της, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Οι θεραπείες και τα χειρουργεία δεν έχουν τέλος με σκοπό την βελτίωση των τραυμάτων της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, θέλησε να δημοσιεύσει μια σειρά από βίντεο στα οποία μιλούσε για τα συναισθήματα της, ενώ μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την συγκλονιστική της συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και την πρώτη της εμφάνιση χωρίς μάσκα, έχει βρει την περισσότερη δύναμη που χρειαζόταν για να προχωρήσει με θάρρος μπροστά, αφού η αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο είναι μεγάλη.

Το βίντεο της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε με βιτριόλι πριν από δυο χρόνια προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της παρά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, την ψυχολογική εξουθένωση και πολύ πόνο. Μάλιστα, πρόσφατα την είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» όπου αποκάλυψε το πρόσωπό της για πρώτη φορά.

Η ίδια είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τα social media όπου προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει τρανά παραδείγματα στον έξω κόσμο καθώς αναμφίβολα έχει διδάξει σε όλους τι σημαίνει δύναμη ψυχής. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της λεζάντας της:

«Παρ΄όλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία».