Ανακοίνωσε το τέλος η Πέγκυ Ζήνα - «Δε μου άρεσε καθόλου! Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση»

«Το πήρα πολύ βαριά όλο αυτό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοίνωσε το τέλος η Πέγκυ Ζήνα - «Δε μου άρεσε καθόλου! Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Πέγκυ Ζήνα κατά την διάρκεια μιας βραδινής εξόδου της. Η γνωστή τραγουδίστρια συγκεκριμένα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε ως μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show αποκαλύπτοντας πως είναι κάτι που σίγουρα δε θα ξαναέκανε.

Δεν θα ξανά ήταν ποτέ μέλος μιας κριτικής επιτροπής η Πέγκυ Ζήνα

«Τη δοκίμασα την κριτική επιτροπή. Ήταν μια εμπειρία, τελείωσε νομίζω για μένα. Δε θέλω να το ξανακάνω. Δε μου άρεσε καθόλου. Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση. Το πήρα πολύ βαριά όλο αυτό. Κακώς το πήρα βαριά γιατί είναι ένα παιχνίδι που τελειώνει σε τρεις μήνες. Πιο πολύ στεναχωριόμουν που αυτοί που απέρριπτα ήταν εκείνοι που δεν είχαν τηλεοπτικό ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα, η οποία υπήρξε εξίσου πρόσφατα αφοπλιστική και για μερικές συνεργασίες της.

«Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια»

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Star». Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που βρέθηκε στην κριτική επιτροπή τηλεοπτικού τάλεντ σόου ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να βρεθεί προσεχώς σε ρόλο παρουσιάστριας.

«θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Αν είναι κάτι που να μου τραβάει δηλαδή το ενδιαφέρον, είμαι άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ την τηλεόραση.

Θέλω να πω πως με την κάμερα αισθάνομαι μια οικειότητα Δεν είμαι άνθρωπος που δεν αγαπάει την κάμερα και την τηλεόραση. Μου αρέσουν και όλες οι εκπομπές γιατί κάθε μία έχει το χρόνο και τον χώρο της».

«Απλώς τότε, στην κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου, ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Επειδή δεν είναι η κύρια δουλειά μου, λέω πως αφού δεν μπορώ να το διαχειριστώ και να το επεξεργαστώ ουτώς ώστε να μη μου στοιχίσει».

Εμένα όμως μου στοίχισε το ότι αναγκαζόμουν να κάνω κάποιες κριτικές που δεν ήθελα. Έβλεπα ότι κάποια παιδιά το έπαιρναν περισσότερο σοβαρά από ότι έπρεπε». Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γενέθλια η αγαπημένη της κόρη - Δείτε εδώ φωτογραφίες.