Στα πατώματα η Δούκισσα Νομικού - Η μικρή Αναστασία έχει μεγαλώσει πολύ

«Να είστε επιεικείς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στα πατώματα η Δούκισσα Νομικού - Η μικρή Αναστασία έχει μεγαλώσει πολύ

Η Δούκισσα Νομικού αν και βρίσκεται σε μια πιεστική περίοδο αφού ετοιμάζει το βάφτιση των παιδιών της σε ένα πολύ ωραίο μέρος δεν σταματάει να αφιερώνει χρόνο για τα καθιερωμένα τους παιχνίδια. Το μοντέλο είναι χωρίς αμφιβολία μια πολύ ταγμένη και αφοσιωμένη στον ρόλο της μητέρα.

Οι συνεχείς αναρτήσεις που κάνει στα social media αποδεικνύουν πόσο ενεργή είναι αλλά και πόσο δημιουργική. Δεν τη βλέπουμε να τους απασχολεί με κλασσικά παιχνίδια του εμπορίου, ίσα ίσα πολλές φορές φτιάχνει δικά της και αν όχι θα τους δούμε να μαγειρεύουν κάποιο υγιεινό γλυκό ή να βγαίνουν βόλτα στη φύση. Αυτή τη φορά κάθισε στο πάτωμα με την Αναστασία και έκαναν χειροκατασκευές.

Η κατασκευή που φτιάχνει η Δούκισσα Νομικού με την μικρή Αναστασία

Η Νομικού παίζει με την κόρη της

Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού για τα παιδιά της

Η Δούκισσα Νομικού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα, RealLife και τη δημοσιογράφο, Κορύνα Μανταγάρη. Το μοντέλο - παρουσιάστρια μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση λόγω του ερχομών των παιδιών της, για τον τρόπο που έχει επιλέξει να συζητά με τον 5χρονο Σάββα και την 2,5 ετών Αναστασία (δείτε σε βίντεο πόσο έχει μεγαλώσει) , αλλά και τη ζωή της ως μητέρα.

«Με τα παιδιά μιλάω για τα πάντα. Δεν τους έχω μιλήσει ποτέ μωρουδίστικα. Τα αντιμετωπίζω ως έξυπνα όντα, λέγοντας τους πάντα και μόνο αλήθειες χωρίς βέβαια να τους χαλάω τη μαγεία της αθωότητα και της ξεγνοιασιάς. Πιστεύω ότι ως γονείς έχουμε την ευθύνη, την υποχρέωση, να μιλάμε ειλικρινά με τα παιδιά μας, να μην κρυβόμαστε και να μην του κρύβουμε την αλήθεια, ώστε να γίνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με κριτική ικανότητα και άποψη», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ειδικά σήμερα, ζώντας σε ένα περιβάλλον με τις δυσκολίες και τις καθημερινές προκλήσεις σε πολλά πεδία, οφείλουμε να θωρακίζουμε τα παιδιά μας, εφοδιάζοντας με αξίες, με τη δύναμη του καλού, το θετικού, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται με αισιοδοξία, για έναν κόσμο ουσιαστικό, ελεύθερο, ανθρώπινό».

«Τα παιδιά άλλαξαν καταρχάς τις προτεραιότητές μου, τις ανάγκες μου, την ώρα που ξυπνάω κάθε πρωί, άλλαξαν τα δεδομένα γύρω μου και φυσικά άλλα και την κοσμοθεωρία μου Με βοήθησαν να εντοπίζω την ουσία και να εστιάζω, να επικεντρώνομαι σε αυτήν», σημείωσε.