Κατερίνα Βρανά: «Από τότε που αρρώστησα...»

Η σοκαριστική εξομολόγηση της stand up comedian

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Κατερίνα Βρανά: «Από τότε που αρρώστησα...»

Η stand up comedian Κατερίνα Βρανά, προέβη σε μία συζήτηση εκ βάθους με τον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή Mega Καλημέρα. Μίλησε για όλους κ για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και στην αποκατάστασή της (δείτε εδώ αναλυτικά τι της συνέβη).

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Βρανά για την περιπέτεια της υγείας της

«Από τότε που αρρώστησα δεν μπορούν να συντονιστούν οι φωνητικές χορδές μου. Στην παράσταση «Σχεδόν Πέθανα» θα δείτε μία κωμική εξιστόρηση της περιπέτειας της υγείας μου. Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malacca στην Μαλαισία. Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, τους 3 μήνες που κινδύνευσε η ζωή μου, έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε «πολύ δύσκολη η κατάσταση», και εγώ σκεφτόμουν τι υπερβολάρες, σίγα τα λάχανα!», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Βρανά στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή, όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι για καμία εβδομάδα. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχα, 1 χρόνο μετά το κατάλαβα. Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά, νομίζω μέχρι να γίνω 8 θα έχω στρώσει. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε», πρόσθεσε η Κατερίνα Βρανά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Βρανά έπαθε ξαφνικά διάτρηση εντέρου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram

Τι είναι η διάτρηση γαστρεντερικού σωλήνα

Η διάτρηση γαστρεντερικού σωλήνα συμβαίνει όταν σχηματίζεται μία τρύπα στο στόμαχο, το παχύ ή το λεπτό έντερο. Οι αιτίες περιλαμβάνουν πολλές διαφορετικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της σκωληκοειδίτιδας και της εκκολπωματίτιδας. Μπορεί επίσης να είναι το αποτέλεσμα τραύματος, όπως μαχαίρωμα ή πυροβολισμός. Η διάτρηση μπορεί επίσης να συμβεί στη χοληδόχο κύστη. Αυτό δημιουργεί συμπτώματα που είναι παρόμοια με αυτά της γαστρεντερικής διάτρησης.

Μία τρύπα στο γαστρεντερικό σωλήνα ή τη χοληδόχο κύστη μπορεί να οδηγήσει σε περιτονίτιδα. Η περιτονίτιδα είναι η φλεγμονή του περιτοναίου, της μεμβράνης που επενδύει την κοιλιακή κοιλότητα.

Η διάτρηση γαστρεντερικού σωλήνα αποτελεί επείγον ιατρικό περιστατικό που χρήζει άμεσης ιατρικής φροντίδας. Η πάθηση είναι απειλητική για τη ζωή. Οι πιθανότητες ανάρρωσης βελτιώνονται με την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία.