GNTM: Η Ορσαλία Παρθένη αποκαλύπτει αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του reality μόδας

Ποιες οι σχέσεις της με την Καγιά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM: Η Ορσαλία Παρθένη αποκαλύπτει αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του reality μόδας

Στη νέα τηλεοπτική σεζόν από το κανάλι του Star αναμένεται να δούμε τον 5ο κύκλο του Gntm με την πλήρη ανανεωμένη του εκδοχή, στην οποία θα βρίσκεται σίγουρα η Βίκυ Καγιά και σιγά σιγά έχει αρχίσει να δίνει κάποια σχετικά στοιχεία για το project.

Η Ορσαλία Παρθένη γνωστό και καταξιωμένο μοντέλο μίλησε την Πέμπτη 12/5 στο Mega Καλημέρα και έκανε δηλώσεις σχετικά με την αναδιαμόρφωση του προγράμματος αλλά και την πιθανή συμμετοχή της. Η αλήθεια είναι πως στους τελευταίους κύκλους τα πρόσωπα δεν άλλαζαν σημαντικά, οπότε εάν βλέπαμε ένα πρόσωπο, που δεν έχει κάψει τον εαυτό του σε τέτοια reality, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Οι δηλώσεις της Ορσαλίας Παρθένη για τη συμμετοχή της στο GNTM

«Η μόδα μέσα από την τηλεόραση έχει εκδημοκρατιστεί. Αυτό, άμεσα ή έμμεσα, αποτελεί κάποιας μορφής εκπαίδευση» και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο GNTM. Έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις με την Βίκυ Καγιά και την παραγωγή για το GNTM και θα δούμε αν συμβεί. Θα με ενδιέφερε να κάνω το GNTM γιατί θα είναι μια πρόκληση για τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Δε διαφωνώ να ψωνίζει κάποιος από το καλάθι, αρκεί να έχει το ρούχο κάποια αξία για τον ίδιο, ή κατασκευαστική. Ο κόσμος να ψωνίζει λίγα και καλά γιατί αυτός είναι ο τρόπος να χτίσεις μια γκαρνταρόμπα», τόνισε η ίδια για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε μια καλή γκαρνταρόμπα, σχολιάζοντας παράλληλα τη σχετική δήλωση του Άγγελου Μπράτη.

Μιλώντας για τον πατέρα της, η Ορσαλία Παρθένη είπε ότι «Ο πατέρας μου με έριξε στα βαθιά, με άφησε στα βαθιά να κάνω ό,τι νομίζω. Τη δημοσιότητα του πατέρα μου την εισέπραττα δύσκολα, ήθελα να φύγω από την Ελλάδα».

Αναφερόμενη στη σχέση της με τους γιους της, η ίδια εξήγησε ότι «Τα παιδιά μου, μου λένε για τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου τη γνώμη τους, κι ας είναι αγόρια, ή μου λένε συμβουλές για τη δουλειά».

Τέλος, μιλώντας για τα υπόλοιπα επαγγελματικά της εγχειρήματα που «τρέχουν» αυτή την περίοδο, η Ορσαλία Παρθένη ανέφερε ότι «Στη Μύκονο έκανα ένα καφέ – εστιατόριο – μπαρ στο χώρο του μαγαζιού γιατί έχω πολύ ωραία θέα».

Αδιανόητο! Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο που θα αναλάβει την θέση του Γιώργου Καράβα στο reality μόδας

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Έντουαρντ Στεργίου. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM όπου μπορεί να μην ήταν ο μεγάλος νικητής ωστόσο κατάφερε να "κλέψει" τις καρδιές των τηλεθεατών του STAR.

Πιο συγκεκριμένα, ολοένα και περισσότερο ακούγεται το γεγονός πως θέλουν το γνωστό μοντέλο να παίρνει την θέση του Γιώργου Καράβα ως coach. Ο ίδιος σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Θα πάρω τη θέση του κυρίου Kαράβα; Θα πάρω τη θέση της Βίκυς Καγιά;Δεν ξέρουμε δεν ξέρουμε. H Βίκυ δεν κουνιέται από τον θρόνο της. Αλλά το σενάριο να αναλάβει ρόλο κριτή δεν του είναι αδιάφορο και μάλιστα τον εξιτάρει.

Πιστεύω θα ήταν ένα ωραίο challenge να πάρω θέση coach. Επίσημες συζητήσεις δεν έχουν γίνει. Οπότε μένουμε σε αυτό και βλέπουμε».