Πιασμένοι χέρι χέρι και ντυμένοι αθλητικά - Για βόλτα στην Μύκονο με τους δυο γιους του ο Γιώργος Λιάγκας

Παρέα με το σκυλάκι τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πιασμένοι χέρι χέρι και ντυμένοι αθλητικά - Για βόλτα στην Μύκονο με τους δυο γιους του ο Γιώργος Λιάγκας

Στην Μύκονο βρέθηκε πριν μερικές μέρες ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους γιους του, με τον γνωστό παρουσιαστή να εκμεταλλεύεται ευχάριστα και ποιοτικά τον ελεύθερό του χρόνο. Μπορεί να τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο για τους γιους του, με τους οποίους συνεχώς πηγαίνει για μπάνιο στην θάλασσα, μιας και η χειμερινή κολύμβηση είναι αγαπημένη τους συνήθεια.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε την ζέστη και τον ηλιόλουστο καιρό και πήγαν όλοι μαζί οικογενειακά για μερικές μέρες στην όμορφη Μύκονο, έναν αγαπημένο προορισμό πολλών celebrities.

Φυσικά, εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly και απαθανάτισε τον παρουσιαστή μαζί με τα 2 του παιδιά σε χαλαρές βόλτες στο νησί. Όπως βλέπουμε λοιπόν και στις φωτογραφίες, τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και οι γιου του είναι ντυμένοι στα αθλητικά και μαζί έχουν και το σκυλάκι τους.

Στην Μύκονο ο Γιώργος Λιάγκας με τους δυο γιους του

Για βόλτα με τους δυο γιους τους ο Γιώργος Λιάγκας φωτογραφίες

Για βόλτα με τους δυο γιους τους ο Γιώργος Λιάγκας

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας διαθέτει εξοχικό στην Τήνο (δείτε το εδώ) και πολλές φορές πηγαίνει στην Μύκονο με το σκάφος του, το οποίο θα δείτε παρακάτω...

Τεράστιο και υπερπολυτελέστατο το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα

Ο παρουσιαστής έχει μεγάλη αδυναμία στη θάλασσα, για αυτό άλλωστε και είναι χειμερινός κολυμβητής. Ενώ, τη θερινή περίοδο προτιμά αντί να πάρει κάποιο καράβι για να πάει διακοπές, να πάρει το σκάφος του και να ταξιδέψει.

Ο Γιώργος Λιάγκας εδώ και μερικά χρόνια έχει ένα μεγάλο φουσκωτό σκάφος, το οποίο θα σε εντυπωσιάσει. Όπως μάλιστα γράφει το koolnews κοστίζει περίπου 170.000 ευρώ, μαζί με τις 300άρες μηχανές που διαθέτει, είναι μάρκας Technohull και πιάνει πάνω από 70 κόμβους την ώρα.