«Θα εξαφανιζόμουν για έναν χρόνο...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Που θα πήγαινε

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Θα εξαφανιζόμουν για έναν χρόνο...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς με τρομερή φόρμα για άλλη μία φορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατάφεραν να κερδίσουν με 110-107 την ομάδα των Μπόστον Σέλτικς. Έτσι, πήραν και πάλι το προβάδισμα για τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας.

Μετά από αυτή την συγκλονιστική νίκη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας διεθνής μπασκετμπολίστας, είχε κέφια(και πάλι μετά τα πρόσφατα ευχάριστα) και αυτό φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα. Εμφανίστηκε ορεξάτος και έλεγα συνεχώς πολύ καλές ατάκες για μια ακόμη φορά.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη πρόσφατη νίκη της ομαδας του

Mεταξύ άλλων όταν αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Τζρου Χόλιντεϊ και την απουσία του Μίντλετον: «Μας αρέσει να παίζουμε μαζί, ανθίζει η σχέση μας αλλά και ο Μίντλετον είναι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μας. Αν πούμε ότι δεν τον έχουμε ανάγκη θα πούμε ψέματα. Όμως τώρα πρέπει να παίζουμε όπως είμαστε ώστε να κερδίζουμε μέχρι να επιστρέψει και να μας κάνει ακόμα καλύτερους. Να επιστρέψει για να πάρω ένα χρόνο ρεπό. Ξέρετε εάν θα πληρώνομαι εάν πάρω έναν χρόνο ρεπό; Γνωρίζετε πώς λειτουργεί;»

Όσο για το τι θα έκανε εάν έπαιρνε έναν χρόνο ρεπό είπε: «Θα εξαφανιζόμουν. Θα πήγαινα σ’ ένα νησί στην Ελλάδα με την οικογένειά μου και θα εξαφανιζόμουν για έναν χρόνο».

Το δώρο των Αντετοκούνμπο στους θαυμαστές τους

Μεγάλο σούσουρο είχε δημιουργηθεί με το σπίτι το οποίο έκαναν δώρο οι αδερφοί Αντετοκούνμπο αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη. Το σπίτι αυτό θα δινόταν σε συνεργασία με τον γνωστό YouTuber Αλέξανδρο Κοψιάλη, ωστόσο εξαιτίας της εμπλοκής του δεύτερου στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, ο Instagrammer αποσύρθηκε από τον διαγωνισμό και τον ανέλαβαν εξολοκλήρου τα τρία αδέρφια.

Εχθές το βράδυ, Κυριακή 20/3, έγινε η κλήρωση σε live μετάδοση του σπιτιού στην Ακρόπολη μέσα από το Instagram και η νικήτρια και ιδιοκτήτρια πλέον δεν μπορούσε να αρθρώσει κυριολεκτικά λέξη από το σοκ της.

«Συγχαρητήρια!! Είσαι η μεγάλη νικήτρια! Έχεις κερδίσει ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ. Για πάντα δικό σου», έγραφε το μήνυμα που έλαβε η νικήτρια από τους διοργανωτές.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω πάθει σοκ», απάντησε εκείνη έπειτα από το μήνυμα που έλαβε, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που της συναίβη.