Θα συνεργαστεί η Εβελίνα Νικόλιζα με την Μπέσυ Αργυράκη; - Η απάντηση που κανείς δεν περίμενε

«Ξέρω ότι θα έχει πλάκα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα συνεργαστεί η Εβελίνα Νικόλιζα με την Μπέσυ Αργυράκη; - Η απάντηση που κανείς δεν περίμενε

Σαν βόμβα έσκασε την Τετάρτη 11/5 η είδηση ότι η Εβελίνα Νικόλιζα χώρισε μετά από 8 χρόνια σχέσης. Ενώ σήμερα 12/5 η δημοσιογράφος Μαρία Κοκκολάκη και η κάμερα του Breakfast@Star την πέτυχαν στα παρασκήνια της νέας εκπομπής του Λάμπρου Φισφή στο STAR.

Θα συνεργαστεί η Εβελίνα Νικόλιζα με την Μπέσυ Αργυράκη;

Η νεαρή τραγουδίστρια απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον πρώην σύντροφό της, αλλά δεν δίστασε να αναφερθεί στο ρόλο της παρουσιάστριας, αλλά και την μελλοντική τηλεοπτική συνεργασία με τη μητέρα της, Μπέσυ Αργυράκη.

«Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια φάση ένιωσα ότι κλάταρα. Τώρα που έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για το «Τι φάση» έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα Νομίζω ότι μου δίνει πολύ ενέργεια το να κάνω πράγματα. Την ενέργεια, όμως, της μαμάς δεν την φτάνω! Γράφτηκα χορό με την μαμά μου και πέντε φίλες της, πηγαίνουμε και εγώ σέρνομαι από πίσω τους.

Θα ήταν πολύ ωραίο να συνεργαστούμε τηλεοπτικά με την μαμά μου αλλά νομίζω πως δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή. Αν είναι να γίνει, είναι το αναμενόμενο. Ξέρω ότι θα είχε πλάκα αλλά νομίζω ότι δεν έχει ωριμάσει ακόμα για μένα η στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

Λίγα Λόγια για την Εβελίνα Νικολίζα

H Εβελίνα Νικόλιζα γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1988 και είναι η κόρη της Μπέσυ Αργυράκη. Στα οκτώ της χρόνια έγινε μέλος της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου όπου έμεινε για περίπου πέντε χρόνια, ενώ λίγο πριν κλείσει τα έντεκα δάνεισε τη φωνή της σε χαρακτήρες της Disney.

Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει marketing και δημοσιές σχέσεις αλλά σύντομα την κέρδισε η υποκριτική με αποτέλεσμα να φοιτήσει για τρία χρόνια στη δραματική σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.
Η ίδια είχε μιλήσει για την φωνή της και την έκταση της φωνής της, λέγοντας: «Άρχισα να το ψάχνω από μόνη μου από πολύ μικρή αλλά κυρίως από τα 8 μου χρόνια που μπήκα στην παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου άρχισα να δουλεύω περισσότερο τη φωνή μου».

Όσο για την μητέρα της, η ίδια είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της, «Νομίζω ότι είναι όσο εύκολο και δύσκολο παράλληλα, να έχεις οποιαδήποτε-επιτυχημένη επαγγελματικά - μητέρα. Σίγουρα όταν ήμουν μικρή έλειπε αρκετά από το σπίτι λόγω δουλειάς αλλά νομίζω ότι αυτό με έκανε πιο ανεξάρτητη από μικρή ηλικία και μου έδειξε ότι πρέπει να παλέψουμε για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε". Συνέχισε αποκαλύπτοντας για τον εάν το ότι είναι κόρη γνωστής τραγουδίστριας της έκλεισε ή της άνοιξε πόρτες, λέγοντας,

"Υπάρχουν αυτοί που με βλέπουν και τους θυμίζω τη μαμά μου και τα τραγούδια της και αυτό τους κάνει να είναι πιο θετικοί μαζί μου, αλλά φυσικά υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι εφόσον η μητέρα μου είναι τραγουδίστρια δεν επιτρέπεται να ασχοληθεί και άλλο άτομο από την οικογένεια με αυτό το επάγγελμα. Παράλογο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχω δει να στραβοκοιτάνε ποτέ κανένα γιατρό επειδή είναι και ο πατέρας του γιατρός, αλλά επειδή το βρίσκω εντελώς παράλογο δε μπορώ να πω ότι δίνω ιδιαίτερη σημασία».